Xplore Mission

Daar sta je dan met je goede gedrag! Van binnen voel je al tijden iets kriebelen. Het verlangen om meer dienstbaar te zijn in Zijn Koninkrijk, maar geen idee waar je moet beginnen. En wat zegt God hierover, tegen ons allemaal, maar juist ook tegen jou persoonlijk? Alle organisaties die je spreekt hebben iets moois, maar hoe weet je nu wat de volgende stap is? Klinkt dit bekend?

Xplore Mission is precies hier voor opgezet. Speciaal om naast jou te kunnen staan. En niet alleen als zendingsorganisatie, maar vooral ook als mensen die je gevoel snappen. Het uitzoeken van wat God van je vraagt en je eigen achterliggende motivatie kan iets heel puurs weerspiegelen. Maar in je eentje is dat soms lastig om te achterhalen. Er is niks mis mee om daar dan ook de tijd voor te nemen en andere mensen in te ontmoeten.

Eerlijk gezegd is zending een woord wat je mag gebruiken voor alles wat je ter ere van God doet. Hij is namelijk degene die je zendt. Dus of je nu in Nederland blijft of buiten je eigen landje kijkt het is allemaal zending!

Xplore Mission is voor een ieder die nadenkt over zending in hun leven, vooral voor degene die dit denken buiten Nederland te willen doen. Voor jullie organiseren we Xplore Mission dagen en weekenden. Een dag van oriënteren, gelijkgestemde vinden en geïnspireerd worden door mensen die deze stappen al eerder doorlopen hebben. En heel weekend waar je veel dieper op onderwerpen in kan gaan en er meerdere verhalen aan bod kunnen komen.

Xplore Mission is een samenwerking van OMFWycliffeWEC en Interserve. Wij slaan hiermee de handen in één, om zo onze ervaringen en mensen te delen met een ieder die nog aan het begin van hun zoektocht staan.

Wil je meer over Xplore Mission te weten komen? Bekijk de agenda wanneer de volgende activiteit is. Voor meer informatie kijk dan op: www.xploremission.nl of neem contact op met Lisette Bonk, lisette.bonk@interserve.nl

Volg ons via de volgende kanalen