BAM: Hoe kunnen we nieuwe migranten helpen?

Je geloof laat je zien door integer zaken te doen. Of door goed rentmeesterschap: zo gaat een deel van de winst naar lokale goede doelen. Maar ook door sociale verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld door trainingen te geven aan kansarme mensen.  Als christen-ondernemer heb je daarnaast nog meer te bieden: de hoop van het evangelie.

Via Business As Mission getuig je van je geloof door in het gastland een onderneming op te zetten. Met name in zogeheten gesloten landen is dit een mooie manier om je geloof te laten zien. Evangeliseren is in dit soort landen erg moeilijk, maar ondernemers hebben wél unieke mogelijkheden.

Ben jij een christelijke ondernemer en benieuwd hoe je hier meer in kan uitstappen? Interserve organiseert BAM Club bijeenkomsten waarop belangrijke thema’s besproken worden. Op 14 november is de eerst volgende BAM Club bijeenkomst waar de volgende twee actuele thema’s aan bod komen:

Hoe kunnen christen ondernemers vluchtelingen helpen?

Simone Kennedy wil christelijke werkgevers inspireren om vluchtelingen te helpen een baan te vinden. Welke mogelijkheden en hoop kunnen zij bieden? Simone is fractievoorzitter van CU-Amersfoort.

BAM in een Nederlandse coöperatie

Arno Verboom en Tom Bouwman hebben beiden een bedrijf in de groente- en fruitsector. Zij willen daar graag de principes van BAM toepassen, maar lopen ook tegen grenzen aan. Daarom doen ze graag ideeën op van andere deelnemers aan deze bijeenkomst.

Tenslotte zullen we, zoals gebruikelijk, nog een update geven van de Interserve BAM’ers in Azië en Midden-Oosten.

De BAM Club avond vindt plaats op het kantoor van Interserve: Hoofdstraat 55, Driebergen. Aanvang 17.30 uur. Het programma wordt omstreeks 20.45 uur afgerond. Daarna is er nog koffie en/of een drankje. In verband met het diner wordt opgave vooraf op prijs gesteld, evenals een minimale bijdrage van 10 euro. Opgeven kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar directie@interserve.nl

Volg ons via de volgende kanalen