Kom en versterk ons team!

Interserve Nederland wil meer christenen uitzenden in hun beroep naar Azië en de Arabische wereld. Daarom profileren wij ons de komende jaren als “het uitzendbureau waar geloof werkt”. Om dit te realiseren zijn wij op zoek naar een

Online marketeer en tekstschrijver m/v (30 uur)

om ons kantoorteam in Driebergen te komen versterken.

Wat ga je doen?
Je gaat verhalen verzamelen en (her)schrijven om mensen enthousiast te maken voor het werk van Interserve. Daarnaast zet je online campagnes op zodat Interserve een grotere naamsbekendheid krijgt. Samen met je collega’s van de afdeling marketing bedenk je strategieën om mensen te werven voor uitzending of als donateur.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent overtuigd christen
  • Je hebt een vlotte pen en bent een gedreven tekstschrijver
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je hebt ervaring met contentmanagement en het opzetten van social media campagnes
  • Een hbo werk- en denkniveau

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende baan in een enthousiast team
  • Een aanstelling voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging
  • Een salaris in schaal 8 van de regeling voor kerkelijk medewerkers van de PKN

Klik hier voor een volledig functieprofiel.

Herken jij je in deze beschrijving? Stuur dan vóór 19 mei je motivatiebrief en cv naar directeur Arco de Leede, arco.deleede@interserve.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Stefan Poldervaart, stefan.poldervaart@interserve.nl of 06 – 38 48 49 69.
De sollicitatiegesprekken staan gepland op 23 mei.

Volg ons via de volgende kanalen