Extra Ontdek Interserve 27 juni

Vanwege de grote interesse in de Ontdek Interserve avond van afgelopen donderdag komt er een extra editie bij! Precies een week later gaan we onder het genot van oosterse gerechtjes samen het gesprek aan om te kijken hoe je geloof en werk kunt combineren in het buitenland. Geef je snel op, want de plaatsen zijn beperkt!

Kom en ontdek
Ben jij benieuwd hoe jij jouw talenten zou kunnen inzetten in het buitenland? En waarom werkt Interserve nu specifiek in Azië en de Arabische wereld? Werken en geloven, hoe integreer je dit eigenlijk met elkaar? Tijdens deze informatieavond laten we je graag zien waar Interserve zich voor inzet. We delen verhalen met je om te laten zien hoe wij ons geloof aan het werk zetten. Sara bijvoorbeeld, is als 18 jarige dame net terug uit Pakistan en wil je vertellen hoe zij het afgelopen half jaar ervaren heeft.
De hele avond geeft ook juist gelegenheid voor jouw verhaal en jouw wens. Wil je graag een nieuwe manier van zending horen? Of heb je eigen ideeën om je werk op te pakken en dit in het buitenland te doen? We zijn benieuwd naar je! En een kort persoonlijk gesprek geeft je misschien net de duidelijkheid die je nodig hebt! Je bent welkom.

Indeling van de avond:
Vanaf 19.00 is de deur open en starten we met koffie en thee
19.30 Ontdek Interserve
20.00 Persoonlijk verhaal van een ervaringsdeskundige
20.20 Koffie/thee
20.30 Keuzeprogramma: Long Track óf On Track
20.50 Speeddaten: Ontmoet een Interserve Partner of uitzendcoördinator
21.30 Napraten

Voor meer informatie over Long Track, klik hier.
Voor meer informatie over On Track, klik hier.

Je kunt je van te voren aanmelden via lisette.bonk@interserve.nl. Ook mag je contact met haar opnemen als je vragen hebt of graag alvast een informatiebrochure wilt ontvangen. Bellen of appen voor extra informatie kan natuurlijk ook: (0343) 74 54 00.

Locatie: Kantoor Interserve – Hoofdstraat 55, Driebergen-Rijsenburg.

Volg ons via de volgende kanalen