werken bij Interserve

Bestuursleden gezocht

Interserve Nederland is onderdeel van een internationale, interkerkelijke gemeenschap van christenen die ernaar verlangen dat het leven van mensen in Aziรซ en de Arabische wereld een diepgaande verandering ondergaat door een ontmoeting met Jezus Christus. Ze dragen hieraan bij door zich via hun beroep in te zetten en in de praktijk van elke dag te laten zien wat het betekent om discipel van Jezus Christus te zijn.

Over de functie

Het bestuur van Interserve Nederland is op zoek naar 3 nieuwe bestuursleden. Bij voorkeur met een achtergrond in HR, theologie of financiรซle administratie.

Bestuurslid voor Interserve is een vrijwilligersfunctie (een vergoeding van gemaakte kosten is mogelijk). Je bent bereid om min. 4x per jaar te vergaderen en min. 1 Interserve-bijeenkomst bij te wonen.

Bestuursleden worden voor een termijn van 4 jaar benoemd en kunnen eenmalig worden herbenoemd voor weer 4 jaar.

interserve-bedrijven

De ideale kandidaat

  • Is overtuigd christen, actief betrokken in de eigen kerk of vergelijkbare geloofsgemeenschap, heeft sterke interesse in zending, ontwikkelingswerk en capaciteitsopbouw en stemt van harte in met de geloofsbasis van Interserve.
  • Waardeert de interkerkelijke samenwerking en is in staat met respect om te gaan met de verschillen in geloofsachtergronden binnen Interserve en de achterban.
  • Heeft bij voorkeur bestuurlijke ervaring.
  • Denkt in grote lijnen en onderkent de samenhang van de diverse beleidsterreinen.
  • Ontwikkelt visie en vertaalt dat in beleid en evalueert de resultaten van dit beleid.
  • Maakt zich eenvoudig de inhoud eigen van rapporten en andere stukken
  • Communiceert makkelijk in de Nederlandse en Engelse taal.
interserve-bezoek-onze-events

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en cv vรณรณr 15 februari naar bestuur@interserve.nl.