Doe mee met Interserve

Als donateur, kerk, vrijwilliger, bedrijf, etc…

Word donateur

Onze professionals doen hun werk met liefde en uit geloof. Ze krijgen geen salaris, maar leven van giften. Alleen met uw steun kunnen zij Gods liefde delen in Azië en in de Arabische wereld.

interserve donateur icoon
interserve donateur icoon
interserve vrijwilliger icoon
interserve vrijwilliger icoon

Vrijwilligerswerk

Om onze uitgezonden Partners te ondersteunen, zijn veel mensen achter de schermen actief. Jouw hulp kunnen we daarbij goed gebruiken. We bieden je een fijne en inspirerende werkplek waar de halve wereld voorbij komt. Wil je ons helpen met administratief werk of ons op een andere manier ondersteunen, neem dan contact met ons op. Bel voor meer informatie naar 0343 74 54 00 of stuur een e-mail naar onze directeur Jop Engelage.

Nalatenschap

Ook als jij er niet meer bent kun je nog een waardevolle bijdrage leveren aan de levens van anderen! Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een testament. Je kunt op verschillende manieren via je testament geld nalaten aan Interserve. Wij zullen ervoor zorgen dat je geld goed wordt besteed.

interserve nalaten icoon
interserve nalaten icoon
Interserve bedrijven icoon
Interserve bedrijven icoon

Bedrijven

Interserve zendt mensen uit in hun eigen vakgebied. Ze hebben bijvoorbeeld functies in de ICT, ze werken met techniek of houden zich bezig met verantwoord waterbeheer. We bieden jou een uitgelezen kans om iemand te ondersteunen in een vakgebied dat aansluit bij jouw bedrijf. Bel of mail naar directeur Jop Engelage om de mogelijkheden te bespreken.

Als kerk

Onze Partners worden uitgezonden naar gebieden waar kerk-zijn niet vanzelfsprekend is. Hun aanwezigheid is voor deze kerken heel belangrijk. Met jouw kerk kun jij hen ondersteunen. Dat is voor hen, maar zeker ook voor jou heel bemoedigend! Neem contact op met KerkenInterserve om de mogelijkheden te bespreken.

Interserve kerk icoon
Interserve kerk icoon
Interserve agenda icoon
Interserve agenda icoon

Events

De beste manier om meer te weten te komen over Interserve is door ons te ontmoeten. En daarvoor hoef je niet naar het buitenland. Ook in Nederland organiseren we allerlei activiteiten. We zijn aanwezig op banenmarkten, houden informatieavonden en organiseren retraites voor mensen die zich voorbereiden op vertrek. Kijk in onze agenda of er binnenkort een event is bij jou in de buurt.

Volg ons via de volgende kanalen