Vrijwilligerswerk

Zonder vrijwilligers zijn we nergens

Word vrijwilliger

De schijnwerpers staan vaak op de mensen die in het buitenland aan de slag zijn, maar achter de schermen wordt heel veel werk verricht. We vinden het belangrijk om hen goed voor te bereiden en te begeleiden. Maar we hebben ook mensen nodig die ons werk onder de aandacht willen brengen. Wil jij ons daarbij ondersteunen? Er is genoeg te doen voor iedereen die graag samenwerkt, goed kan organiseren en vooral een warm hart heeft voor zending.

Interserve word vrijwilliger
interserve vergoeding icoon
interserve vergoeding icoon

De vergoeding

Je komt te werken in een fijn team met gemotiveerde collega’s en een goede werksfeer. We bieden een reiskostenvergoeding, maar reken er vooral ook op dat je zult groeien in geloof en als persoon. Want elkaar opbouwen en ondersteunen zit in ons dna. Op ons kantoor in Driebergen werken zo’n vijftien medewerkers en vrijwilligers. Maar daarbuiten zijn er nog eens tientallen actief.

Bezoek een event

Wil je eerst meer weten over Interserve? Je bent van harte welkom op een van onze events die we het hele jaar door organiseren in het land. Kijk in onze agenda voor meer informatie.

Interserve agenda icoon
Interserve agenda icoon

Volg ons via de volgende kanalen