Business As Mission Club

14okt19:3021:00Business As Mission ClubHoe je jouw bedrijf kunt inzetten in Gods Koninkrijk

Details van het evenement

Business as Mission groeit in Nederland! Een mooi voorbeeld hiervan is het initiatief dat Gertjan recent is gestart in Amersfoort voor ondernemende migranten.

Gertjan is een ondernemer en business consultant die verschillende bedrijven is gestart. Eerst in Nederland, daarna een IT-bedrijf en een stroopwafelbakkerij in Aziรซ. Hij zal spreken over Itzinya, een trainingsprogramma en Startup Incubator voor ondernemers met een migratie-achtergrond.

Gezien de corona-maatregelen kan het niet plaatsvinden op het Interserve-kantoor, maar wel online via Zoom. Het programma is daardoor wel iets anders. We beginnen met Gertjan die vertelt over Itzinya en we gaan daar samen over in gesprek. Tenslotte zullen we informeren over Business-as-Mission ontwikkelingen bij Interserve en hoe je daar bij betrokken kunt zijn. Het programma wordt omstreeks 20.30 uur afgerond. Daarna is er nog gelegenheid voor vragen.

Opgeven kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar directie@interserve.nl . Je krijgt dan de details om woensdag bij de Zoom meeting aanwezig te zijn. Graag tot 14 oktober om 19.30 uur online!

Tijd

14 Oktober 2020 19:30 - 21:00(GMT+02:00)

Locatie

Via Zoom

Other Events