Oktober, 2020

14okt19:3021:00Business As Mission ClubHoe je jouw bedrijf kunt inzetten in Gods Koninkrijk

Details van het evenement

Business as Mission groeit in Nederland! Een mooi voorbeeld hiervan is het initiatief dat Gertjan recent is gestart in Amersfoort voor ondernemende migranten.

Gertjan is een ondernemer en business consultant die verschillende bedrijven is gestart. Eerst in Nederland, daarna een IT-bedrijf en een stroopwafelbakkerij in Azië. Hij zal spreken over Itzinya, een trainingsprogramma en Startup Incubator voor ondernemers met een migratie-achtergrond.

Gezien de corona-maatregelen kan het niet plaatsvinden op het Interserve-kantoor, maar wel op de locatie waar ook de Itzinya-trainingen gehouden worden: Liendertseweg 87, Amersfoort. Een hele toepasselijke locatie dus voor deze avond!

Het programma is daardoor wel iets anders. We beginnen bij binnenkomst gelijk met een heerlijke pasta-buffet. Dit staat vanaf 17.30 uur gereed. Daarna zal Gertjan vertellen over Itzinya en gaan we daar samen over in gesprek. Tenslotte zullen we informeren over Business-as-Mission ontwikkelingen bij Interserve en hoe je daar bij betrokken kunt zijn. Het programma wordt omstreeks 20.30 uur afgerond. Daarna is er nog gelegenheid voor koffie of thee.
In verband met het diner én het maximumaantal van 30 personen is opgave vooraf verplicht. Opgeven kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar directie@interserve.nl . Kosten voor deze avond zijn €15,- per persoon, bij aankomst betalen.

Graag tot 14 oktober om 17.30 uur in Amersfoort!

Tijd

(Woensdag) 19:30 - 21:00

Locatie

Itzinya Trainingscentrum

Liendertseweg 87 Amersfoort