Business As Mission Club

11mei19:3020:30Business As Mission ClubHoe je jouw bedrijf kunt inzetten in Gods Koninkrijk?

Details van het evenement

11 mei organiseert Interserve weer een BAM Club bijeenkomst met een internationale spreker die het meest afweet van Business-as-Mission! Mats Tunehag is de drijvende kracht en onderzoeker van de wereldwijde BAM-beweging. Hij is co-founder van BAM Global en publiceert regelmatig op websites en met boeken.

Mats zal bij Interserve spreken over Wealth Creation. Hoe kun je als christen-ondernemer bijdragen aan meer waarde en welvaart voor mensen, niet alleen in Nederland maar wereldwijd? Ondernemingen kunnen banen creΓ«ren, mensen inkomen geven, nuttige producten maken, en dus iets moois betekenen voor de wereld zodat we daar ook God mee kunnen dienen en eren. Hoe werkt dat? Daar zal Mats meer over vertellen op 11 mei.

Gezien de corona-maatregelen kan het niet plaatsvinden op het Interserve-kantoor, maar wel online via Zoom. We starten om half acht ’s avonds. Meld je aan bij arco.deleede@interserve.nl en je ontvangt de Zoom-gegevens om deel te nemen. Het programma wordt omstreeks half negen uur afgerond. Daarna is er nog gelegenheid voor vragen.

Graag tot 11 mei om 19.30 uur online!

Tijd

11 Mei 2021 19:30 - 20:30(GMT-11:00)

Locatie

Via Zoom

Other Events