Mei, 2019

16mei17:3020:45Business As Mission Club avond

Details van het evenement

Hierbij ben je van harte uitgenodigd voor de BAM Club bijeenkomst van Interserve op donderdagavond 16 mei. We hebben dit keer een bijzondere spreker uit Engeland: David Watson. David is een voormalig business consultant, eerst in The City of London, daarna via Interserve in Pakistan waar hij zijn eigen bedrijf had en Pakistaanse ondernemers adviseerde. Tegenwoordig werkt hij voor Interserve Internationaal als Director of Ministries. Een van zijn aandachtsgebieden is Business As Mission.

Davids BAM-ervaring en Interserve
David Watson wil jou inspireren met zijn eigen ervaringen als business consultant én BAM’er. Wat was voor hem het verschil om als christen te werken in het zakelijk hart van Londen en in een meer missionaire setting in Pakistan? Maakt het uit waar je bent om BAM’er te zijn? Kan je de BAM-principes ook in eigen land toepassen?

Nadat je hebt kunnen genieten van een heerlijk diner, zal David meer vertellen over de BAM-projecten van Interserve-Partners in Azië en de Arabische Wereld. Zelf hoop ik die avond ook diverse BAM-vacatures te presenteren.

De BAM Club bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Interserve: Hoofdstraat 55, Driebergen. Aanvang 17.30 uur. Het programma wordt omstreeks 20.45 uur afgerond. Daarna is er nog koffie, thee en/of een drankje. In verband met het diner wordt opgave vooraf op prijs gesteld. Opgeven kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar directie@interserve.nl
Je bent vrij om dit evenement door te sturen naar geïnteresseerden in je eigen netwerk. Neem gerust een introducé mee! Het is onze wens dat meer en meer christen-ondernemers kennis maken met Business as Mission.

Tijd

(Donderdag) 17:30 - 20:45

Locatie

Interserve

Hoofdstraat 55, 3971 KB Driebergen-Rijsenburg

X
X