Business As Mission Club avond

09okt17:3020:45Business As Mission Club avond

Details van het evenement

Hierbij ben je van harte uitgenodigd voor de BAM Club bijeenkomst van Interserve op woensdagavond 9 oktober. We hebben dit keer twee inspirerende sprekers:

  • Bert Den Hertog zal spreken over “Paradigma shift, Holisme en BAM”. Bert is directeur van de Stichting Encour, een stichting die samen met anderen de Bijbelse wijsheden over de dagelijkse omgang met geld (verdienen en besteden) ontdekken, toepassen en doorgeven. Hoe gaan we als ondernemer om met ons geld?
  • De tweede spreker is Eddy Boevink. Eddy is een gepassioneerde en ervaren ondernemer in zorgbedrijven en detacheringsbedrijf. Tegenwoordig runt hij samen met z’n partner Debby Zin Book & Gift Store, een boek- en cadeauwinkel met een christelijke identiteit. Eddy zal ons uitdagen over je roeping als ondernemer in Gods Koninkrijk.

De BAM Club bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Interserve: Hoofdstraat 55, Driebergen. Aanvang 17.30 uur. Het programma wordt omstreeks 20.45 uur afgerond. Daarna is er nog koffie, thee en/of een drankje. In verband met het diner wordt opgave vooraf op prijs gesteld. Opgeven kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar directie@interserve.nl

Je bent vrij om dit evenement door te sturen naar geïnteresseerden in je eigen netwerk. Neem gerust een introducé mee! Het is onze wens dat meer en meer christen-ondernemers kennis maken met Business as Mission.

Tijd

9 Oktober 2019 17:30 - 20:45(GMT+02:00)

Locatie

Interserve

Hoofdstraat 55, 3971 KB Driebergen-Rijsenburg

Other Events

Krijg een routebeschrijving