Business As Mission Club

15apr19:3021:00Business As Mission ClubHoe je jouw bedrijf kunt inzetten in Gods Koninkrijk

Details van het evenement

Business as Mission in Nederland groeit! Steeds meer christen-ondernemers willen ‘hun’ bedrijf laten inzetten in Gods Koninkrijk. Maar hoe doe je dat? Ontdek het tijdens de BAM Club bijeenkomst van 15 april bij Interserve!

Hoe verweef je in je business je mission? Zijn dat de krachtige lijnen die van de achterkant door onze Heer geweven worden zonder dat je het zelf weet? Of: mag je ook iets van dat weefsel aan de voorkant naar buiten tonen? Zoals Jozef eerst gelouterd moest worden om daarna zijn plek in te nemen voor zijn volk.

Over dat weefsel vertelt Jan Huijgen, bekend als filosoof en boer van zijn Eemlandhoeve – Mansholtcampus, als het gaat om het (nieuwe) verbond van burger en boer rond voedsel.

De tweede spreker is Jouke Spriensma. Hij heeft als Interserver in Mongolië een groenteproject opgezet. Via verschillende bedrijfsfuncties is hij terechtgekomen bij Stichting World Partners. Eerst als projectmanager en daarna (met gezin) vijf jaar lang als BAM’er gediend als bedrijfsleider in Oekraïne. Na terugkeer meerdere functies in het bedrijfsleven te hebben vervuld tot uiteindelijk zelfstandig ondernemer met een BAM visie. Jouke zal spreken over BAM en zijn ervaring in Oekraïne.

De BAM Club bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Interserve: Hoofdstraat 55, Driebergen. Aanvang 17.30 uur. Het programma wordt omstreeks 20.45 uur afgerond. Daarna is er nog koffie, thee en/of een drankje.

In verband met het diner wordt opgave vooraf op prijs gesteld. Opgeven kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar directie@interserve.nl of te antwoorden op deze mail.

Tijd

15 April 2020 19:30 - 21:00(GMT+02:00)

Locatie

Interserve

Hoofdstraat 55, 3971 KB Driebergen-Rijsenburg

Other Events

Krijg een routebeschrijving