Christian Medical Fellowship studentencongres

27janDe hele dagChristian Medical Fellowship studentencongres

Details van het evenement

Ben je als christelijke geneeskundestudent ook weleens benieuwd of je nog meer kan doen met je geloof tijdens je studie? Of heb je weleens vragen over medisch ethische kwesties waarmee je later te maken krijgt? Dan is het CMF studentencongres iets voor jou! Dit congres vindt plaats van 26 tot 28 januari 2018 op de Betteld in Amerongen.

Het thema van dit jaar is: ’Koninklijk Karakter’. Door middel van diverse workshops en lezingen zal er nagedacht worden over vragen als: Hoe kunnen we ons karakter ontplooien? Op welke manier kunnen we antwoorden vormen op (ethische) vraagstukken waar we als toekomstig arts mee geconfronteerd gaan worden?

Ook hier zal Interserve aanwezig zijn om te laten zien welke medische Partners er al eerder uitgezonden zijn en waar. Daarnaast geven we mogelijkheden die er zijn voor jou om als christelijke geneeskundestudent uitgezonden te worden in Azië of de Arabische wereld. Dit kan zijn in de vorm van een stage, oriëntatieperiode of na afstuderen korte of lange uitzending. We gaan er graag over met je in gesprek.

Mocht je al tussen het aanbod willen kijken, neem dan een kijkje op onze internationale website.

En ga naar de website van CMF om je aan te melden.

Tijd

27 Januari 2018 De hele dag(GMT+02:00)

Locatie

de Betteld Amerongen

Jan van Zutphenweg 5, 3958 GD

Other Events

Krijg een routebeschrijving