Equipped2GO – Day 1

07decDe hele dagEquipped2GO – Day 1

Details van het evenement

Je hebt gekozen voor Interserve! Je bent aangemeld als On Tracker en samen zijn we bezig om je plaatsing definitief te maken. In je voorbereiding is de Equipped2Go daar een essentieel onderdeel van. Elk jaar komt deze training 2 keer voor om alle On Track deelnemers echte Interservers te maken en je klaar te stomen voor je uitzending naar Azië of de Arabische wereld.

Equipped2GO

Deze E2G bestaat uit 4 dagen training die zich hoofdzakelijk afspeelt op het kantoor van Interserve. Er zullen ook verschillende uitstapjes gemaakt worden om zo in NL als te beginnen wat het betekent om als cross cultureel werker aan de slag te gaan. Je leert de cultuur van Interserve op internationaal niveau. Je krijgt workshops en interactieve lessen van (oud) Partners met de juiste ervaring op het gebied van geestelijke gezondheid, wereldreligies en zending in Azië en de Arabische wereld.

De 1e trainingsdag staat vooruit ingepland van de andere 3 trainingsdagen. Los van alle voorbereiding die je krijgt voor tijdens je uitzending kun je ook hulp gebruiken voor je voorbereiding op je uitzending. Deze dag biedt je inzicht in de werkwijze van Interserve Internationaal, het geeft je handvatten voor het opzetten van je eigen communicatiemiddelen en helpt je om te bepalen welke doelen je wilt behalen met deze uitzending.

Mail voor meer informatie naar lisette.bonk@interserve.nl

Tijd

7 December 2018 De hele dag(GMT+02:00)

Locatie

Interserve

Hoofdstraat 55, 3971 KB Driebergen-Rijsenburg

Other Events

Krijg een routebeschrijving