Individueel begeleide retraite

30julDe hele dag04augIndividueel begeleide retraiteGemeenschap De Hooge Berkt

Details van het evenement

Doe je crosscultureel werk in het buitenland of in Nederland of speel je met de vraag of dat wat voor jou is? Ben je op verlof of net teruggekeerd naar Nederland en zit je in die lastige fase van ‘re-entry’? Of zit je middenin de hectische periode voor een eerste vertrek naar het buitenland? Dan vind je het wellicht fijn om een pas op de plaats te maken en een stilteretraite in te plannen!

Van 12 t/m 17 december 2023 kan ik je de mogelijkheid van een individueel begeleide stilteretraite aanbieden. In die periode reserveert Gemeenschap De Hooge Berkt vier plaatsen in hun centrum speciaal voor stilteretraites voor mensen die crosscultureel werk doen.

Wat is een individueel begeleide stilteretraite?

Een individueel begeleide stilteretraite is een retraite op maat. Luisterend naar waar jij bent in je relatie met God hoop ik je Bijbelgedeelten en andere suggesties aan te reiken die jou verder kunnen helpen. We ontmoeten elkaar 1x per dag voor ongeveer 45 minuten, en de rest van de dag ben je alleen met God.

Kosten en aanmelding

Kosten: € 35 per persoon per dag voor een 1-persoonskamer en volpension, € 25 euro per persoon per dag voor de begeleiding. Mochten de kosten een belemmering voor deelname vormen, laat het dan even weten! De lengte van je retraite kunnen we in overleg bepalen (2-6 dagen).
Aanmelding: Heb je belangstelling of meer vragen, neem dan contact op met Annieke van Dijk: annieke.vandijk@interserve.nl.
Opgave uiterlijk 2 weken voor aanvang van de gereserveerde periode!

Over Gemeenschap De Hooge Berkt

Voor informatie over Gemeenschap De Hooge Berkt en hun verdere retraiteaanbod zie: http://www.hoogeberkt.nl/

Begeleider

De individueel begeleide stilteretraites worden verzorgd door Annieke van Dijk. De eerste jaren werkte zij fulltime als arts. Na een opleiding voor geestelijk begeleider in Engeland in 2006 is zij begonnen met het aanbieden van stilteretraites voor zendingswerkers en was ze actief betrokken bij het opzetten van een Member Care netwerk in Jordanië. In 2013 keerde Annieke terug naar Nederland. Sindsdien werkt zij voor Interserve Nederland als Member Care Coördinator en organiseert ze stilteretraites in Nederland voor zendings– en ontwikkelingswerkers.

Tijd

30 Juli 2024 - 4 Augustus 2024 (De hele dag)(GMT+02:00)

Locatie

De Hooge Berkt

Hooge Berkt 16, 5571 TH Bergeijk, The Netherlands

Other Events

Georganiseerd door

Krijg een routebeschrijving