Inspiratie- en Trainingsdag TeamNL

17okt09:3016:30Inspiratie- en Trainingsdag TeamNL'Come Follow Me'

Details van het evenement

Op zaterdag 17 oktober organiseert Interserve Nederland een inspiratie– en trainingsdag voor mensen die gelovigen met een moslimachtergrond willen helpen groeien in hun geloof. De training wordt gegeven op basis van de cursus ‘Come Follow Me’. Aanleiding voor het organiseren van deze dag is de publicatie van de Nederlandse vertaling ‘Kom, volg Mij’.

Cursus
Come Follow Me is een grondige basiscursus voor nieuwe gelovigen met een moslimachtergrond. Het helpt hen om een sterke identiteit te krijgen als volgers van Jezus, terwijl ze nog steeds zorgen voor hun moslimfamilies. De cursus omvat een combinatie van zelfstudie, regelmatige discussie met een mentor (of in een groep) en praktische leertaken. Onderwerpen als ‘erbij horen’, ‘wereldbeeld’ en gedrag zijn onderdeel van de cursus. In de Bijbelstudie staat de eerste brief van Petrus centraal.

Come Follow Me is al in verschillende talen verschenen (o.a. Arabisch, Farsi en Dari) en wordt nog steeds vertaald. De Nederlandse vertaling is onlangs gereed gekomen Het boek is dan ook verkrijgbaar en ook de begeleidersgids.

Programma
Tijdens de inspiratie– en trainingsdag gaan we aan de slag met de cursus. Je leert hoe je de cursus kunt gebruiken in het contact met moslims. Je leert ook hoe je de lessen in groepen of bij individuele ontmoetingen kunt gebruiken. Je gaat ook echt aan de slag met de lessen om er mee te werken dus het wordt een interactieve dag vol ontmoeting met anderen met wie je ervaringen kunt uitwisselen. Hanna Ruth van Wingerden en Adriënne Strengholt zullen de dag faciliteren.

Kosten
De kosten bedragen € 10 per persoon inclusief koffie, thee en lunch.

Tijd en plaats
Zaterdag 17 oktober
9.30—16.30 uur
Kantoor Interserve
Hoofdstraat 55
Driebergen-Rijsenburg

Opgave en informatie
Ben je enthousiast geworden en wil je nader kennismaken met dit mooie cursusmateriaal, meld je dan aan voor de inspiratie– en trainingsdag door een e-mail te sturen naar adrienne.strengholt@interserve.nl. Graag aanmelden vóór 10 oktober a.s.

Heb je nog vragen, dan is Adriënne graag bereid om je meer informatie te geven. Mail haar of bel naar 0343 – 745400 of 06 – 50 99 12 75.

Hier vind je meer informatie over ‘Come Follow Me’ .

Tijd

17 Oktober 2020 09:30 - 16:30(GMT+02:00)