Space for God Day

07feb09:3016:00Space for God Day

Details van het evenement

Doe je crosscultureel werk in het buitenland of in Nederland? Ben je op verlof of ben je teruggekeerd naar Nederland en zit je in die lastige fase van ‘re-entry’? Of sta je nog helemaal aan het begin en zit je midden in de hectische periode voor een eerste vertrek? Dan is een Space for God Day iets voor jou!

Tijd voor God

Tijdens een Space for God Day zet je tijd apart om in alle rust en stilte God te ontmoeten en naar Hem te luisteren. Momenten in de groep zullen afgewisseld worden met tijd alleen. Tijdens de groepssessies krijg je ideeën en suggesties aangereikt die je kunt gebruiken tijdens de momenten van stilte.

De volgende Space for God Day wordt gehouden op donderdag 7 februari van 9.30 tot 16.00 uur. Thema is: ‘In vertrouwen op pad’.

De Space for God Day wordt gehouden in De Spil in Maarssen. Zie voor informatie en adres van dit retraitecentrum: http://www.retraitecentrum.nl.

Informatie en aanmelding

Kosten: € 35 per persoon (te betalen bij aankomst).
Koffie/thee en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.
Meebrengen: Bijbel, schrift of dagboek.
Opgeven: uiterlijk woensdag 30 januari bij Annieke van Dijk: annieke.vandijk@interserve.nl

Er geldt een maximum van 12 deelnemers.

Begeleiders

Annieke van Dijk (1955) woonde van 1993 tot 2013 in Jordanië. De eerste jaren werkte ze als arts in het anNoor Sanatorium in Mafraq, daarna op een polikliniek voor vluchtelingen in Amman. Na een opleiding voor geestelijk begeleider in Engeland in 2006 is zij begonnen met het aanbieden van stilteretraites voor zendingswerkers en was zij actief betrokken bij het opzetten van een member care netwerk in Jordanië. In maart 2013 keerde Annieke terug naar Nederland. Sinds september van dat jaar werkt zij voor Interserve Nederland als member care coördinator.

Paul van der Hulst (1953) is voormalig docent ergotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft jarenlang in een groot revalidatiecentrum gewerkt. Hij heeft twee geadopteerde kinderen uit Sri Lanka. Hij heeft vele jaren deel uitgemaakt van thuisfrontteams en heeft diverse landen bezocht. Hij was oudste in een baptistengemeente en maakte deel uit van de zendingscommissie. Samen met zijn vrouw is hij nauw betrokken bij het Mentoring for Mission programma van Interserve. Zijn hobby’s zijn o.a. tuinieren, wandelen en digitale fotoboeken maken.

Tijd

7 Februari 2019 09:30 - 16:00(GMT+02:00)

Locatie

De Spil

Diependaalsedijk 17 3601 GH Maarssen

Other Events

Krijg een routebeschrijving