Toerustingsdag voor Thuisfrontteams

16mar09:3015:45Toerustingsdag voor Thuisfrontteams

Details van het evenement

In samenwerking met o.a. Interserve organiseert MissieNederland opnieuw een toerustingsdag voor thuisfrontteams. De editie van 2019 heeft als thema ‘Nieuwe bril’ en vindt plaats bij de Goudse Waarden in Gouda.

Annieke van Dijk, onze Member Care Coördinator, verzorgt die dag een workshop ‘Blik omhoog: Geestelijk Gezond’

Wat doet jouw zendingswerker om geestelijk gezond te blijven? Vraag je daar wel eens naar? En wat doe je eigenlijk zelf als TFT lid om dichter naar God toe te groeien? Tijdens de workshop krijg je handvaten aangereikt om geestelijk gezond te blijven. Deze parels kun je zelf gebruiken en je kunt ze ook aanreiken aan jouw zendingswerker.

En Lisette Bonk, onze Werving en Promotie Coördinator, verzorgt die dag een workshop: ‘Kijk op Social Media’

Als Thuisfrontteam ben je een tussenschakel voor verschillende doelgroepen: Je partner, de achterban, nieuw geïnteresseerden, kerkleiding en de zendende organisatie. Hoe blijf je nu met al deze verschillende doelgroepen in contact en sluit je aan bij de juiste leefwereld. In deze workshop gaan we kijken hoe Social Media een rol kan spelen in het communiceren naar hoofdzakelijk je partner, de achterban en nieuw geïnteresseerden. Communicatie en veiligheid zijn key hierin.

Aanmelden gaat via MissieNederland

 

Tijd

16 Maart 2019 09:30 - 15:45(GMT+02:00)

Locatie

De Goudse Waarden

Groen van Prinsterersingel 44 2805 TE Gouda

Other Events

Krijg een routebeschrijving