Workaholy: de kick-off

26nov17:3021:00Workaholy: de kick-offHet event over geloven op de werkvloer

Details van het evenement

Een avondvullend programma over geloven op de werkvloer. Want van de kerk naar je werk is soms nogal een stap. Wat betekent het om christen te zijn op ons werk? Is het onze taak om collega’s het Evangelie te vertellen? En hoe dan? Wat betekent werk voor ons? Welke waarde heeft ons werk in het licht van Gods Koninkrijk?

Je kent ons als een organisatie die graag laat zien dat geloof wérkt. Daarom zenden we al tientallen jaren vakmensen uit naar Azië en de Arabische wereld. Maar het geldt natuurlijk ook gewoon in Nederland. Daarom beginnen we met iets nieuws: Workaholy. Een community waar christenen verhalen en inspiratie delen over waar geloof werkt. Online én offline.

Op dinsdagavond 26 november is de kick-off. Met een aanvullend programma in het theater van AFAS Software in Leusden. Gepresenteerd door liedjescabaretier Timzingt en met motiverende sprekers als Dorina Nauta en Bernard-Paul Hakkenberg.

We hopen je dan te mogen ontmoeten! Over eten en drinken hoef je je geen zorgen te maken, want je krijgt een gratis Walking Dinner aangeboden door AFAS Software.

Reserveer wel snel je ticket(s), vol = vol! Ga naar www.interserve.nl/workaholy/
Zien we je dinsdagavond 26 november in Leusden?

Tijd

26 November 2019 17:30 - 21:00(GMT+02:00)

Locatie

AFAS Theater

Philipsstraat 9, 3833 LC

Other Events

Krijg een routebeschrijving