Xplore Mission Weekend

20marDe hele dagXplore Mission Weekend

Details van het evenement

Van binnen voel je al tijden iets kriebelen. Je hebt al wel vaker nagedacht om een tijd naar het buitenland te gaan om te wonen en te werken. Maar hoe begin je nu zo’n zoektocht? En wat zegt God hierover, tegen ons allemaal, maar juist ook tegen jou persoonlijk?

Voor een ieder die nadenkt over zending in hun leven, vooral voor degene die dit denken buiten Nederland te willen doen. Voor jullie is er dit weekend. Dit weekend richt zich helemaal op het thema ‘Gods Xiting Mission’. Er is vol op aandacht voor de Bijbelse funderen van zending en de motivatie om naar het buitenland te verhuizen om te wonen en werken.

Xplore Mission is een samenwerking van OMF, Wycliffe, WEC en Interserve. Wij slaan hiermee de handen in รฉรฉn, om zo onze ervaringen en mensen te delen met een ieder die nog aan het begin van hun zoektocht staan. Bekijk hier onze Folder Xplore Mission.

Wil je meer over dit weekend te weten komen? Of wil je aanmelden hiervoor? Kijk dan op: www.xploremission.nl of neem contact op met Lisette Bonk, lisette.bonk@interserve.nl

Tijd

20 Maart 2020 De hele dag(GMT+02:00)

Locatie

Amsterdam Centraal Station

Stationsplein, 1012 AB Amsterdam

Other Events

Krijg een routebeschrijving