Gert-Jan gaat een obstacle run doen om geld op te halen voor vluchtelingenwerk in Griekenland

Help jij hem om zijn doel te behalen?

Hoi!

Op 21 september 2024 ga ik de uitdaging aan om een 42 kilometer lange 'Strong Viking Obstacle Run' te gaan doen. Dit is een parcours in Amsterdam met verschillende bekende Strong Viking-obstakels. In de komende maanden zal ik flink moeten gaan trainen om deze intensive uitdaging te gaan overwinnen. Maar ik doe dit niet alleen voor mezelf, ik wil graag iets betekenen voor anderen en daar heb ik jouw hulp bij nodig.

Wil jij mijn Obstacle Run steunen met een gift?

interserve donateur icoon
2E707B21-9BF6-4524-9A59-7F71500A9C00

Waarom deze uitdaging?

Als christen vind ik naastenliefde erg belangrijk. Een vriendin van mij, Margriet, is momenteel actief op het eiland Samos, waar ze zich inzet voor vluchtelingen. Op die manier kan zij iets van de liefde van Jezus laten zien. Haar werk daar is een prachtig voorbeeld van liefdevolle dienstbaarheid aan onze naasten.

Voor meer informatie over Margriet en haar verhaal verwijs ik je graag naar haar eigen pagina op deze site van Interserve:

Wat wil ik bereiken?

Met deze donatieactie wil ik graag bereiken dat Margriet haar werk op Samos kan blijven voortzetten, zodat de vluchtelingen daar de nodige hulp en steun kunnen ontvangen. Maar bovenal hoop ik dat deze vluchtelingen de kans krijgen om de liefde van Jezus te ervaren.

Jouw bijdrage, hoe klein of groot ook, maakt een verschil! Al het geld wat wordt gedoneerd via deze pagina zal ten goede komen aan de missie van Margriet via Interserve.

Samen kunnen wij deze missie van liefde en solidariteit ondersteunen en een positieve impact hebben op het leven van anderen.

Alvast hartelijk dank voor je steun en je bijdrage!

hannah-busing-Zyx1bK9mqmA-unsplash (1)

Doneer nu en help Gert-Jan om het streefbedrag te halen!

€2.166 van €10.000 opgehaald
Persoonlijke info

Mollie

Totaalbedrag: €15,00

Nog zoveel dagen tot de obstacle run:

Dag
Uur
Minuut
Seconde