Nieuws

Wat is het laatste nieuws
van Interserve?

Nieuwjaarsbijeenkomst 2019

Afgelopen zaterdag heeft Interserve haar nieuwjaarsbijeenkomst gehouden. Een jaarlijkse ontmoeting met tijd voor gebed en een gezamenlijke maaltijd. Zo zijn we samen het nieuwe jaar ingegaan. De bijeenkomst was dit keer heel speciaal, omdat we de officiële kick-off hebben gedaan van onze nieuwe communicatiecampagne: Het uitZENDbureau waar geloof werkt.
Lees verder
Elsa met kind

Hart voor vluchtelingen in het Midden-Oosten

Voor een klein half jaar hoopt Elsa te werken met en voor de vele vluchtelingen die er zijn in het Midden-Oosten. Tegelijk gaat ze deel uit maken van een kleine Arabische gemeente, die getuigt van de liefde van Christus te midden van ontheemding en armoede.
Lees verder
Interserve Schoenen in de kerk

Ontdek Interserve – 7 februari

Zoals je het op de afbeelding kan zien, zo zien wij het graag! Een rek vol slippers en schoenen betekent vaak een vol huis. En een vol huis betekent gezelligheid en gelegenheid om met elkaar leven te delen. In een tijd als deze is dat van ongekende waarde, vooral in Azië en de Arabische wereld. Ben je geïnteresseerd hoe Interserve haar leven deelt? Kom dan naar onze informatieavond en Ontdek Interserve!
Lees verder
Vluchtelingenkamp

Op die dag huilde God om de vluchtelingen

“Bij een vluchtelingenkamp denk je waarschijnlijk aan een groot, modderig terrein met duizenden tentjes en een groot hek er omheen. In het Palestijnse vluchtelingenkamp Shatila in Beiroet, waar ik als vrijwilliger werk, is het inderdaad modderig. Maar mensen kunnen er vrij in- en uitlopen. Wel wordt het bewaakt door militairen. Er staan geen tentjes, maar enorm hoge gebouwen met zo weinig ruimte ertussen dat er nauwelijks zonlicht valt in de straatjes. Dit donkere doolhof beslaat een vierkante kilometer. Er wonen naar schatting 27.000 mensen. Dat betekent 37 vierkante meter per inwoner!”
Lees verder
Interserve Business As Mission

BAM: Hoe kunnen we nieuwe migranten helpen?

Ben jij een christelijke ondernemer en benieuwd hoe je hier meer in kan uitstappen? Interserve organiseert 14 november de eerst volgende BAM Club bijeenkomst waar de volgende twee actuele thema's aan bod komen: Hoe kunnen christen ondernemers vluchtelingen helpen? En BAM in een Nederlandse coöperatie.
Lees verder
Interserve Xplore Mission

Xplore Mission

Xplore Mission is voor een ieder die nadenkt over zending in hun leven, vooral voor degene die dit denken buiten Nederland te willen doen. Voor jullie organiseren we Xplore Mission dagen en weekenden. Een dag van oriënteren, gelijkgestemde vinden en geïnspireerd worden door mensen die deze stappen al eerder doorlopen hebben. En heel weekend waar je veel dieper op onderwerpen in kan gaan en er meerdere verhalen aan bod kunnen komen.
Lees verder
interserve inschrijven nieuwsbrief

Ja, hou me op de hoogte

Lees als eerste onze updates over vacatures en nieuwe projecten.

Wil je eerst zeker weten of dit echt iets voor je is?

We helpen je graag dit verder te onderzoeken. Daarom organiseren we bijvoorbeeld informatie avonden, en mag je altijd contact met ons opnemen om je vragen te stellen.

X