Je geloof aan het werk zetten bij

Word jij onze nieuwe notulist?

Interserve Nederland is onderdeel van een internationale, interkerkelijke gemeenschap van christenen met het doel om de meest behoeftigen in Azië en de Arabische wereld te dienen in elk onderdeel van hun leven en Jezus Christus bekend te maken. Dit doen wij in nauwe samenwerking met de wereldwijde kerk. Onze visie is dat levens en gemeenschappen transformeren door een ontmoeting met Jezus Christus.  Samen willen we Jezus volgen, samen steeds meer leren wat dit betekent en ook anderen helpen Jezus te volgen.

Notulist (vrijwilliger)

Wil jij:

  • Je op een laagdrempelige en praktische manier inzetten voor zending en mensen uit Azië en de Arabische wereld?
  • Een kijkje nemen in de keuken van een internationale zendingsorganisatie en leren van mensen met jarenlange ervaring in zending en bestuur?
  • Bestuurservaring opdoen zonder zelf de verantwoordelijkheid van bestuurder te hoeven dragen?
  • Een nuttige vaardigheid ontwikkelen die het niet alleen goed doet op je cv, maar ook bij jouw eventuele andere werkzaamheden enorm goed van pas komt?

Word dan onze notulist bij de bestuursvergaderingen die eens in de drie maanden plaatsvinden! De vergaderingen zijn meestal op het kantoor in Driebergen, maar soms ook ergens anders in het land. Je reiskosten worden vergoed.

Als notulist zorg je ervoor dat de vergaderingen op heldere wijze samengevat worden en iedereen na afloop weet wat zijn of haar actiepunten zijn. We verwachten van jou dat je beschikt over een sterke taalvaardigheid en bij voorkeur al ervaring hebt in notuleren.

Interesse?

Ben jij de nauwkeurige en discrete notulist die we zoeken? Neem dan contact met ons op via info@interserve.nl.