Bestuur

Achter Interserve staat een actief bestuur, dat zich met raad en daad inzet voor het werk van Interserve.

Rene

Dhr. mr. A.S. Zwanepol

Voorzitter

Ik heb in de loop der jaren kennis en ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en in verschillende culturen en situaties. Het is mooi dat ik dit kan investeren in iets dat blijvend is. Ik wil graag meedenken over de richting die Interserve als organisatie moet gaan. En over de invulling van de ondersteunende activiteiten in Nederland, zodat we de missie van Interserve zo goed mogelijk blijven uitvoeren.

Dhr. H. Dekker BSc

Dhr. H. Dekker BSc

penningmeester

Ik kom uit een groot gezin waarin verschillende kinderen uitgezonden zijn geweest. Met mijn ouders als voorbeeld zijn we allemaal betrokken bij de Grote Opdracht van Genesis 12:3. Daarin ben ik opnieuw gefascineerd geraakt door wat God doet via mensen. Het verlangen dat Hij in hun hart legt, hoe Hij zich laat zien in hun werk en in hun relaties.

Mw. G. den Dikken MA MSc

Mw. G. den Dikken MA MSc

bestuurslid

De nood in de wereld heeft mij al jong geraakt. Via Interserve kun je in welk beroep dan ook een verschil maken in deze wereld. Ik wil Interserve dienen door mijn interesse voor mensen uit verschillende culturen en ontwikkelingswerk te verbinden. En door beleid te doordenken vanuit een theologisch en missiologisch kader in een veranderende wereld. Dichtbij en ver weg.

Dhr. W.J.J. Ester

Dhr. W.J.J. Ester

vicevoorzitter

Interserve kende ik al jaren, maar we werden pas echt ‘close’ toen Sanja en ik via hen naar Egypte vertrokken. Zeven jaar hebben we daar onze kwaliteiten en professionele ervaring kunnen inzetten. Dat vind ik het aansprekende van Interserve: gemotiveerde mensen gaan iets doen waar ze verstand van hebben en wat steun biedt aan de kerk ter plekke. Wat ze doen gebeurt met oog voor heel de mens.

Mw. dr. P. M. Sonnenberg

Mw. dr. P. M. Sonnenberg

bestuurslid

Met veel plezier ben ik ook voorzitter van de thuisfrontcommissie van Wilbert & Rima. Mijn kerk, De Lichtkring, is hun zendende gemeente en bovendien zijn wij als kerk betrokken bij het vluchtelingenwerk in Alphen aan den Rijn. Het Midden-Oosten komt met de vluchtelingen heel dichtbij. Het was voor mij dan ook een logische stap om me in te gaan zetten in het bestuur van Interserve. Het past helemaal in het werk van de Geest waar ik bij betrokken ben geraakt.