De mensen achter Interserve

Wij ondersteunen de uitgezonden Partners

Adrienne

Adriënne Strengholt

TCK-coördinator

Third Culture Kids zijn kinderen die niet zijn opgegroeid in het land dat op hun paspoort staat, maar in een andere cultuur. De cultuur van hun ouders en die van het gastland komen samen in een nieuwe ‘derde’ cultuur. De begeleiding van deze kinderen is bij Adrienne in bekwame en liefdevolle handen.

Lisette

Lisette Bonk

coördinator werving en promotie

Geloven en Gods liefde doorgeven horen bij elkaar. Daarvan is Lisette overtuigd en dat wil zij weer doorgeven aan anderen. Ze doet dat op evenementen en op social media. Ze richt zich daarbij vooral op jongeren die nadenken over werk in het buitenland.

Martine

Martine Theunisse

adressenbeheerder

Wie mailt naar info@interserve.nl, krijgt te maken met Martine. Ze beheert de adressen, verzorgt de post, helpt thuisfrontcommissies met de verzending van de nieuwsbrieven en zorgt ervoor dat de administratie van Interserve sluit als een bus. Deze administratieve duizendpoot is op maandag- en donderdagmorgen aanwezig op ons kantoor.

Berna

Berna Hendriksen

adressenbeheer

Manus van alles met oog voor details. Met haar praktische inbreng is Berna een dag per week de administratieve steun en toeverlaat van het kantoorteam. Zij zorgt ervoor dat alle adreswijzigingen en retourpost verwerkt worden.

Anne

Anne Wiersma

administrateur

Met veel zorg beheert Anne de financiële administratie van Interserve. Hij boekt binnengekomen giften en verzorgt alle betalingen. Een veelzijdige maar ook verantwoordelijke taak die hij al jarenlang trouw vervult.

Ad

Ad Breedveld

coördinator ambassadeursnetwerk

Onze ambassadeurs dragen vol passie de visie van Interserve uit. Dat is ook te danken aan het enthousiasme van Ad, die het ambassadeursnetwerk coördineert. In de jaren tachtig werkte hij via Interserve in Nepal. Hij weet uit ervaring hoeveel impact onze Partners hebben in het buitenland.

Arthur

Arthur de Bruin

coördinator uitzendingen

Dat geloof werkt heeft Arthur ondervonden toen hij in West-Afrika woonde. Hij begeleidt nu de Interserve-Partners en hun thuisfrontcommissies voor en tijdens de uitzending. Als echte bruggenbouwer werkt hij aan een stevige band tussen de Partners en hun gemeente.

Annieke

Annieke van Dijk

coördinator member care / vertrouwenspersoon

Je plek in Nederland weer vinden na een periode in het buitenland is niet eenvoudig. Annieke is een mensenmens, zij begeleidt onze Partners met veel liefde tijdens dat proces. Ook als Partners traumatische ervaringen hebben, staat ze voor hen klaar. Mensen die zich richten op uitzending of op terugkeer hebben baat bij bezinning en stilte. Voor hen organiseert Annieke retraites.  Ook is zij vertrouwenspersoon voor medewerkers en Partners van Interserve.

Eelkje

Eelkje Bikker

coördinator uitzendingen

Het vraagt veel organisatie en denkwerk om een periode naar het buitenland te gaan. Eelkje is de spin in het web van het hele proces: vanaf het eerste contact en de sollicitatieprocedure tot de definitieve terugkeer in Nederland. Al haar vaardigheden zet ze in om mensen zo goed mogelijk te begeleiden.

Arco

Arco de Leede

directeur

Zending en zaken doen zijn voor Arco onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hij werkte jarenlang in Jemen, waar hij een internetcafé oprichtte en managementtrainingen gaf. Als directeur van Interserve wil hij mensen inspireren om juist op de werkvloer  je geloof zichtbaar te laten worden.