De mensen achter Interserve

Wij ondersteunen de uitgezonden Partners

Adrienne

Adriënne Strengholt

TCK-coördinator

Third Culture Kids zijn kinderen die niet zijn opgegroeid in het land dat op hun paspoort staat, maar in een andere cultuur. De cultuur van hun ouders en die van het gastland komen samen in een nieuwe ‘derde’ cultuur. De begeleiding van deze kinderen is bij Adrienne in bekwame en liefdevolle handen.

Lisette

Lisette Bonk

coördinator werving en promotie

Geloven en Gods liefde doorgeven horen bij elkaar. Daarvan is Lisette overtuigd en dat wil zij weer doorgeven aan anderen. Ze doet dat op evenementen en op social media. Ze richt zich daarbij vooral op jongeren die nadenken over werk in het buitenland.

Martine

Martine Theunisse

adressenbeheerder

Wie mailt naar info@interserve.nl, krijgt te maken met Martine. Ze beheert de adressen, verzorgt de post, helpt thuisfrontcommissies met de verzending van de nieuwsbrieven en zorgt ervoor dat de administratie van Interserve sluit als een bus. Deze administratieve duizendpoot is op maandag- en donderdagmorgen aanwezig op ons kantoor.

Ad

Ad Breedveld

coördinator ambassadeursnetwerk

Onze ambassadeurs dragen vol passie de visie van Interserve uit. Dat is ook te danken aan het enthousiasme van Ad, die het ambassadeursnetwerk coördineert. In de jaren tachtig werkte hij via Interserve in Nepal. Hij weet uit ervaring hoeveel impact onze Partners hebben in het buitenland.

Stefan

Stefan Poldervaart

fondsenwerver

Interserve bestaat dankzij de inzet van vrijwilligers, door gebed en door giften van vele donateurs. Voor dat laatste is Stefan verantwoordelijk. Het is een uitdagende taak om ervoor te zorgen dat de inkomsten van Interserve niet alleen op peil blijven, maar zich ook uitbreiden.

Henk de Haan

Henk de Haan

systeembeheerder

Henk is een vrijwilliger van het eerste uur én een belangrijke spil in het werk van Interserve. Zonder hem zouden de computersystemen niet functioneren. Een keer in de week is hij op het kantoor om de automatisering op orde te houden.

Berna

Berna Hendriksen

adressenbeheer

Manus van alles met oog voor details. Met haar praktische inbreng is Berna een dag per week de administratieve steun en toeverlaat van het kantoorteam. Zij zorgt ervoor dat alle adreswijzigingen en retourpost verwerkt worden.

Anne

Anne Wiersma

administrateur

Met veel zorg beheert Anne de financiële administratie van Interserve. Hij boekt binnengekomen giften en verzorgt alle betalingen. Een veelzijdige maar ook verantwoordelijke taak die hij al jarenlang trouw vervult.

Annette Nieuwveld

Annette Nieuwveld

publiciteitsmedewerker

Mensen inspireren en enthousiast maken. Dat talent zet Annette volop in bij Interserve. Het is haar taak om het werk van Interserve bekend te maken bij anderen. Zij coördineert de ontwikkeling van materialen, zowel digitaal als op papier.

Arthur

Arthur de Bruin

coördinator uitzendingen / beleidsmedewerker marketing

Dat geloof werkt heeft Arthur ondervonden toen hij in West-Afrika woonde. Hij begeleidt nu de Interserve-Partners en hun thuisfrontcommissies voor en tijdens de uitzending. Als echte bruggenbouwer werkt hij aan een stevige band tussen de Partners en hun gemeente. Met zijn journalistieke achtergrond is hij ook betrokken bij de marketing.

Annieke

Annieke van Dijk

coördinator member care

Je plek in Nederland weer vinden na een periode in het buitenland is niet eenvoudig. Annieke is een mensenmens, zij begeleidt onze Partners met veel liefde tijdens dat proces. Ook als Partners traumatische ervaringen hebben, staat ze voor hen klaar. Mensen die zich richten op uitzending of op terugkeer hebben baat bij bezinning en stilte. Voor hen organiseert Annieke retraites.

Marian

Marian van de Werken

coördinator On Track

Een buitenlandervaring is voor veel jongeren een manier om te ontdekken of ontwikkelingswerk iets voor hen is. Maar ook ouderen, die even wat anders willen of hun pensioen naderen, zoeken verdieping door een periode in het buitenland te werken. Marian begeleidt mensen die  On Track overwegen en gaat samen met hen op zoek naar Gods leiding.

Eelkje

Eelkje Bikker

coördinator uitzendingen

Het vraagt veel organisatie en denkwerk om een periode naar het buitenland te gaan. Eelkje is de spin in het web van het hele proces: vanaf het eerste contact en de sollicitatieprocedure tot de definitieve terugkeer in Nederland. Al haar vaardigheden zet ze in om mensen zo goed mogelijk te begeleiden.

Arco

Arco de Leede

directeur

Zending en zaken doen zijn voor Arco onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hij werkte jarenlang in Jemen, waar hij een internetcafé oprichtte en managementtrainingen gaf. Als directeur van Interserve wil hij mensen inspireren om juist op de werkvloer  je geloof zichtbaar te laten worden.