De eerste stappen

Ik ga naar West-Azië! Nou ja, hoogstwaarschijnlijk. Mijn medisch dossier moet nog goedgekeurd worden, dus ik ben een soort van “voorwaardelijk aangenomen” door het team in West-Azië. Maar de kans is wel heel erg klein dat het afgekeurd wordt, dus dat betekent dat ik mijn voorbereidingen kan gaan vervolgen!

Op dit moment ben ik bezig met Explore, de online variant van de zendingscursus En Route van All Nations. Inmiddels zitten we in de derde week van de cursus, en ik merk dat het me enorm goed doet om op deze manier met God, mezelf en mijn reis bezig te zijn. Na een tijd van wachten is het heel fijn om te kunnen werken aan iets wat gerelateerd is aan wat ik straks ga doen en mij hier ook heel goed op voorbereidt.

Qua verdere voorbereidingen loopt alles ook echt goed. De thuisfrontcommissie (TFC) is inmiddels gevormd en opgestart , de bekendmaking van mijn uitzending is begonnen en de fondsenwerving komt nu ook langzaamaan op gang. We zitten dus nog echt in de opstartfase en er moet nog enorm veel gebeuren, maar het is heel leuk om verdere stappen te kunnen zetten!

Nu hoor ik sommige lezers al denken: Wanneer gaat ze nou vertellen wat ze precies gaat doen? Even geduld nog. Daar zal ik in een volgende blog verder op ingaan, dus die informatie houden jullie nog tegoed; zie het maar als een mooie cliffhanger. Voor nu laat ik het hierbij; ik ga vol nieuwe energie weer verder met mijn voorbereidingen!

Volg ons via de volgende kanalen