Returning Professional

Korte uitzendperiodes voor ervaren werkers.

Een speciale vorm van On Track

Ben je ooit uitgezonden geweest als On Tracker of heb je andere buitenlandervaring en wil je graag je beroepsvaardigheden en je ervaring (weer) inzetten op het zendingsveld? Dat kan!

Want naast de standaard On Track-uitzending biedt Interserve ook de mogelijkheid om als Returning Professional naar het zendingsveld te worden uitgezonden.

 

Geloof Werkt - geel

Deze informatie wordt aangevuld.

Joan*

Korte, terugkerende uitzendperiodes

Als Returning Professional dien je mensen in andere culturen door je beroepsvaardigheden te gebruiken en over te dragen. Dat geldt dan voor een periode van minimaal vier weken en maximaal vier maanden. Met je beroepskennis en -ervaring kun je zo een belangrijke bijdrage leveren aan bestaande projecten tijdens je doelgerichte tijd daar. Indien nodig kun je meerdere keren een bezoek brengen om bijvoorbeeld verdere training te geven of de voortgang van een project te bevorderen.

Begeleiding

Interserve zoekt met je mee naar een geschikte plaatsing. Voorafgaand aan en tijdens je uitzending word je begeleid door onze medewerkers. Veel praktische zaken, zoals huisvesting en eventueel een visum, worden voor je geregeld. Ook krijg je, als dat nodig is, begeleiding door het plaatselijke Interserve-team.

hannah-busing-Zyx1bK9mqmA-unsplash (1)

Meer weten?

Bezoek eens een event. Kijk in onze agenda wanneer we bij jou in de buurt iets organiseren.

Volg ons via de volgende kanalen