Regio

West- en Centraal-Azië

De nood in West-Azië

Honderden jaren gold dit gebied als het epicentrum van de christelijke wereld. Maar helaas is daar weinig van over. De islam is de voornaamste godsdienst geworden. In sommige delen van de regio heeft de kerk te maken met ernstige vervolging. De enorme vluchtelingenstroom en talloze ontheemde mensen veroorzaken een humanitaire crisis. Partners van Interserve werken hier samen met lokale mensen om vluchtelingen nieuwe hoop te bieden. Ook bij kerken is steun van een Interserve-Partner welkom.

Heb je ervaring met traumabehandeling, onderwijs of misschien een technische opleiding? Mensen met sterke schouders en een warm hart kunnen veel betekenen voor de inwoners van deze regio.

Interserve West- en Centraal-Azië
Interserve Centraal-Azië

De nood in Centraal-Azië

In dit deel van Azië liggen veel landen die vroeger tot de Sovjet-Unie behoorden. De gemeenschapszin is dan ook sterk ontwikkeld. Je komt er warme, gastvrije mensen tegen en ook veel liefde voor onderwijs. Helaas is de vreugde over de onafhankelijkheid al snel getemperd. Hoewel het gebied rijk is aan hulpbronnen, staken direct enorme economische, sociale en politieke problemen de kop op. Door hier te wonen en te werken laat je de mensen in dit gebied ervaren dat ze gezien worden. Zo geef je hun hoop op een betere toekomst.

Sta je voor de klas of heb je medische ervaring? Of heb je een opleiding sociaal werk gedaan? Dan is er voor jou zeker plek in deze regio.

Steun het werk in West- en Centraal-Azië
Wij kunnen iedere bijdrage goed gebruiken

Wat is er nodig?

Dankzij jouw donatie kunnen we:

  • Meer mensen uitzenden naar Azië en de Arabische wereld
  • Mensen in Azië en de Arabische wereld bereiken met het evangelie
  • Mensen goed voorbereiden op hun uitzending
  • Christenen in Nederland helpen om hun geloof te laten werken

Doneren

Geloof werkt. Help jij ons het geloof in de praktijk te brengen? Jouw bijdrage maakt verschil.

Persoonlijke info

Mollie

Totaalbedrag: €50,00 Maandelijks