werken bij Interserve

Word jij onze nieuwe Recruiter?

Interserve Nederland is onderdeel van een internationale, interkerkelijke gemeenschap van christenen die ernaar verlangen dat het leven van mensen in Azië en de Arabische wereld een diepgaande verandering ondergaat door een ontmoeting met Jezus Christus. Ze dragen hieraan bij door zich via hun beroep in te zetten en in de praktijk van elke dag te laten zien wat het betekent om discipel van Jezus Christus te zijn.

Recruiter (20 uur)

Om de missie gestalte te geven en te communiceren aan de achterban en aan (kerkelijk en christelijk) Nederland, is het nodig dat het werk en de bekendheid van Interserve blijft groeien en dat Interserve zich duidelijk positioneert in (christelijk) Nederland, als de organisatie waar 'Geloof Werkt'.

De Recruiter is gericht op het enthousiasmeren en werven van (toekomstige) partners van Interserve die voor korte of lange termijn worden geplaatst in binnen- of buitenland, om via hun beroep en hun geloof in de praktijk van elke dag Jezus Christus bekend te maken onder mensen uit Azië en de Arabische Wereld.

De Recruiter ‘werft’ zowel online (via de website en sociale platformen) als op plekken waar de doelgroepen van Interserve zich bevinden. De Recruiter houdt zich ook bezig met het bereiken van professionals die geen partner van ISV worden, maar behoefte hebben aan (interculturele) trainingen.

 

Verantwoordelijkheden

  • Interserve (‘Geloof Werkt’) positioneren bij de juiste doelgroep (o.a. studenten, professionals, expats);
  • Voorlichtingsbijeenkomsten en workshops organiseren (zowel op kantoor als ook daar waar onze potentiële doelgroepen zich bevinden);
  • Adverteren via online en offline media;
  • Initiëren en organiseren van standwerk bij evenementen en conferenties ;
  • Mede organiseren van promotie evenementen in kerken en gemeenten;
  • Aansturen van vrijwilligers en ‘ambassadeurs’ voor het standwerk en andere promotie activiteiten;
  • Informatieaanvragen behandelen en follow-up hiervan regelen;
  • Oriënterende gesprekken voeren met belangstellenden
  • Plannen en rapportages/verslagen schrijven

Uitgebreid functieprofiel downloaden (PDF)

Interesse?

Ben je enthousiast (geworden) over deze mooie rol en wil je solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en CV, voor 13 juli 2021, naar communicatie@interserve.nl