Je geloof aan het werk zetten bij

 

Heb jij passie voor mensen uit Azië en de Arabische wereld die nog nooit de kans hebben gehad om Jezus te ontmoeten? Wil jij ervoor zorgen dat er genoeg financiële middelen beschikbaar zijn om hen die kans te bieden? Zet dan je geloof aan het werk bij Interserve als onze relatiebeheerder.

Interserve Nederland is onderdeel van een internationale, interkerkelijke gemeenschap van christenen. We verlangen ernaar dat mensen uit Azië en de Arabische wereld een levensveranderende ontmoeting met Jezus Christus krijgen. Interserve zendt mensen via hun eigen beroep uit om in de praktijk van elke dag te laten zien wat het betekent om discipel van Jezus te zijn.

Het bekendmaken van het evangelie in woord en daad is een taak van de wereldwijde kerk. Daarom zoekt Interserve de samenwerking met gemeenten in het werkveld alsook in Nederland om onze medemens te dienen op geestelijk, lichamelijk, sociaal en economisch gebied.

 

Relatiebeheerder 0,5 FTE (19 uur)

 

Jij bent enthousiast over de identiteit en missie van Interserve. Dit enthousiasme weet je over te dragen aan personen, kerken en organisaties in Nederland, zodat ze zich aan onze missie verbinden en bereid zijn om ons werk financieel te ondersteunen.

 

Jouw taken en verantwoordelijkheden

  • Met het telefonisch benaderen van mensen uit ons adressenbestand verdiep jij de relatie met bestaande donateurs en werf jij nieuwe donateurs.
  • Je onderhoudt contacten met kerken, maakt kennis met nieuwe gemeenten en verdiept bestaande kerkelijke relaties. Je motiveert kerken om het werk van Interserve ook financieel te ondersteunen.
  • Je ondersteunt uitgezonden werkers en hun thuisfrontcommissies in hun fondsenwervende activiteiten.
  • Je legt relevante gegevens vast in ons CRM-systeem (Salesforce) en analyseert deze.

Uitgebreid functieprofiel downloaden (PDF)

Interesse?

Is deze functie jou op het lijf geschreven? We zien je cv en motivatiebrief graag tegemoet. Mail deze naar info@interserve.nl.

Wil je eerst meer informatie over de functie? Bel dan met Jop Engelage (directeur): 06 15 66 83 92.

Deze vacature staat open totdat we een geschikte relatiebeheerder hebben gevonden.