Onze Partners en hun verhalen

Esther aan het werk in Azië

Je kunt mij wakker maken voor buitenlandse kinderen!

Soms wordt er wel eens gevraagd: ‘Waar kan men jou ’s nachts voor wakker maken?’ Daar hoef ik geen seconde over na te denken. Ik weet meteen wat mijn antwoord zal zijn: ‘Buitenlandse kinderen’. Al van jongs af aan heb ik daar een passie voor. En dan vooral buitenlandse kinderen die geboren zijn of opgroeien onder moeilijke omstandigheden. Binnenkort hoop ik een jaar naar Azië te gaan, om daar te helpen bij de zorg voor behoeftige kinderen in de leeftijd van 3 t/m 7 jaar. Ik hoop hen ook (spelenderwijs) Engelse les te kunnen geven. Ik vind het een voorrecht om te mogen gaan investeren in de levens van prachtige kinderen, die door God zijn gemaakt, gewild en gezien.

imageedit_3_5818043235

Help mee. Deel het verhaal van Esther via social media

Doneer nu

Jouw hulp is hard nodig

Wat is er nodig?

€410 of €10.800 raised

Dankzij jouw donatie kunnen we:

  • Esther haar werk laten doen in Azië

  • kinderen Engelse les te geven

Doneren

Geloof werkt. Help jij ons het geloof in de praktijk te brengen? Jouw bijdrage maakt verschil.

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €50,00 Maandelijks

Esther over Azië

Door de jaren heen ben ik in meerdere landen geweest. Mooie landen met prachtige mensen. Het land waar ik binnenkort naartoe ga, is één van de landen die ik heb bezocht en dat land heeft een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Ik hou van de mensen, de kleding, de kleurrijkheid.. Het is een land met veel inwoners, veel drukte, veel lawaai, veel tempels, veel pittig eten, veel spiritualiteit, maar weinig christenen. Des te meer reden om Zijn licht daar te laten schijnen.

Esther over geloof en werk

Bij ‘geloof en werk’ moet ik denken aan Mattheus 5, waar Jezus zegt: ‘Jullie zijn het zout van de aarde. Jullie zijn het licht in de wereld. Zo moet jullie licht schijnen voor de mensen, opdat ze jullie goede daden zien en eer bewijzen aan jullie Vader in de hemel.’ Ik geloof dat we als christenen geroepen zijn om het licht van Jezus te laten schijnen op alle plekken waar we komen, dus ook op de werkvloer. Zodat mensen gaan zien en proeven hoe goed God is en een verlangen krijgen om Hem te leren kennen.

Esther over Interserve

Mijn voornaamste reden voor de samenwerking met Interserve, is dat ik graag goede 'back up' wil hebben tijdens mijn verblijf in het buitenland. Ik vind het fijn om te weten dat er mensen zijn die achter me staan, op wie ik terug kan vallen en die voor me bidden. Ik heb net de Equipped2Go training gevolgd bij Interserve en dat was leuk en leerzaam. Tijdens de training op kantoor heerste er een gezellige en open sfeer. Ik vind het prettig om zo samen met staff en andere on trackers op te trekken.

Interserve beeldmerk zwart

Wat is de rol van Interserve?

Interserve begeleidt je tijdens het hele proces. Vanaf het moment dat je je aan het oriënteren bent, tijdens je voorbereiding, je daadwerkelijke plaatsing tot en met je thuiskomst. We staan naast je, net zoals jij uiteindelijk naast de lokale bevolking komt te staan. Levens veranderen uiteindelijk als mensen Jezus zien schitteren door anderen heen. En wij geloven dat er geen betere plek is om dit te laten zien dan op je werk, door jouw talenten!

  • Interserve biedt je de mogelijkheid tot ontwikkeling
  • We zoeken een praktische invulling voor je geloof in je werk
  • Jij mag putten uit onze jarenlange ervaring en kennis
  • Samen maken wij het verschil in Azië en de Arabische wereld

Introductie

Lees de verhalen van Esther

X
X