Onze Partners en hun verhalen

Fleur aan het werk in Azië

Mensen leren kennen op de werkvloer die misschien nog nooit een christen hebben ontmoet, dat lijkt me bijzonder!

Hoi! Mijn naam is Fleur, ik ben 20 jaar, en ik heb net mijn bachelordiploma Food Technology gehaald. Het lijkt me heel vet om de kennis die ik heb opgebouwd in te kunnen zetten voor de mensen om me heen. Daarom ga ik mezelf onderdompelen in een compleet andere cultuur, om daar mijn vak uit te oefenen en tegelijkertijd mensen te leren kennen op de werkvloer die misschien nog nooit een christen hebben ontmoet.

DSCF6880-removebg-preview-removebg-preview

Help mee. Deel het verhaal van Fleur via social media

Doneer nu

Jouw hulp is hard nodig

Wat is er nodig?

€100 of €5.325 raised

Dankzij jouw donatie kunnen we:

Doneren

Geloof werkt. Help jij ons het geloof in de praktijk te brengen? Jouw bijdrage maakt verschil.

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €50,00 Maandelijks

Fleur over Azië

Er staat nog niks vast over het land waar ik terecht kom, dus dat is nog heel spannend! Mijn geduld en vertrouwen worden goed getest. Het plan is dat ik in september vertrek, waarschijnlijk naar Azië. Daar zal ik dan 8-10 maanden aan het werk gaan voor een bedrijf in de voedselindustrie.

Fleur over geloof en werk

Ik hoop een band te kunnen opbouwen met de mensen met wie ik ga werken, en het doel is dat zij mij gaan zien als hun vriendin. Het lijkt me heel mooi om in die positie van elkaar te mogen leren wat de verschillen en overeenkomsten zijn tussen de culturen en religie. Het zou geweldig zijn als ze dan een stukje van Jezus in mij mogen zien, en daar misschien geraakt door mogen worden!

Fleur over Interserve

Interserve helpt me met de voorbereiding op zo'n grote cultuurshock, door middel van Equipped2Go trainingsdagen waarin ik alvast aan het denken wordt gezet over wat er allemaal op me af gaat komen. Daarnaast zijn ze heel betrokken bij mijn uitzending, er is veel persoonlijk contact en ze bidden en denken met me mee! Het is een heel warm team waar je direct serieus wordt genomen, ongeacht je leeftijd, ervaring of achtergrond.

Interserve beeldmerk zwart

Wat is de rol van Interserve?

Interserve begeleidt je tijdens het hele proces. Vanaf het moment dat je je aan het oriënteren bent, tijdens je voorbereiding, je daadwerkelijke plaatsing tot en met je thuiskomst. We staan naast je, net zoals jij uiteindelijk naast de lokale bevolking komt te staan. Levens veranderen uiteindelijk als mensen Jezus zien schitteren door anderen heen. En wij geloven dat er geen betere plek is om dit te laten zien dan op je werk, door jouw talenten!

  • Interserve biedt je de mogelijkheid tot ontwikkeling
  • We zoeken een praktische invulling voor je geloof in je werk
  • Jij mag putten uit onze jarenlange ervaring en kennis
  • Samen maken wij het verschil in Azië en de Arabische wereld
X
X