Onze Partners en hun verhalen

Gerdien geeft zwemles

Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in de zending en andere culturen, maar ik wist nog niet zo goed wat ik met mijn talenten en interesses kon doen.

Toen ik op een dag tijdens mijn werk in het zwembad een artikel las over hoeveel mensen er verdrinken in Azië werd ik hier meteen door geraakt. Er werd een zaadje in mijn hoofd geplant om hier iets mee te doen. Ik kreeg het verlangen om zwemles te gaan geven in Azië. Van de jongeren en kinderen die verdrinken heeft 95% nooit leren zwemmen. Daarom is goed leren zwemmen en kennis over zwemveiligheid het belangrijkst om verdrinking tegen te gaan. Op dit moment ben ik samen met Interserve op zoek naar een plek waar ik tot zegen mag zijn.

Gerdien-zwart-wit-square

Help mee. Deel het verhaal van Oost-Azië via social media

Doneer nu

Jouw hulp is hard nodig

Wat is er nodig?

€0 van €30.000 opgehaald

Dankzij jouw donatie kunnen we:

  • Jongeren en kinderen zwemles geven

  • Bijdragen aan de kosten van de uitzending

  • Ons inzetten voor kwetsbare mensen

  • Mensen op een praktische wijze Gods liefde laten zien

Doneren

Geloof werkt. Help jij ons het geloof in de praktijk te brengen? Jouw bijdrage maakt verschil.

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €15,00 Maandelijks

Oost-Azië over Oost-Azië

Het is belangrijk voor mij om tijdens het werk mijn geloof in praktijk te brengen. Voor mij is dat vooral mensen een luisterend oor te te bieden zonder te (ver)oordelen, tijd en aandacht te geven, te bemoedigen en waar mogelijk mijn geloof te delen.

Oost-Azië over geloof en werk

Interserve luistert goed naar mijn droom en visie. Samen gaan we op zoek naar de juiste plek. Juist omdat Interserve samenwerkt met veel lokale organisaties zijn ze in staat maatwerk te leveren.

Oost-Azië over Interserve

Interserve luistert goed naar mijn droom en visie. Samen gaan we op zoek naar de juiste plek. Juist omdat Interserve samenwerkt met veel lokale organisaties zijn ze in staat maatwerk te leveren.

Interserve beeldmerk zwart

Wat is de rol van Interserve?

Interserve begeleidt je tijdens het hele proces. Vanaf het moment dat je je aan het oriënteren bent, tijdens je voorbereiding, je daadwerkelijke plaatsing tot en met je thuiskomst. We staan naast je, net zoals jij uiteindelijk naast de lokale bevolking komt te staan. Levens veranderen uiteindelijk als mensen Jezus zien schitteren door anderen heen. En wij geloven dat er geen betere plek is om dit te laten zien dan op je werk, door jouw talenten!

  • Interserve biedt je de mogelijkheid tot ontwikkeling
  • We zoeken een praktische invulling voor je geloof in je werk
  • Jij mag putten uit onze jarenlange ervaring en kennis
  • Samen maken wij het verschil in Azië en de Arabische wereld

Introductie

Lees de verhalen van Oost-Azië