Onze Partners en hun verhalen

Jasmijn aan het werk in het Midden Oosten

Mensen leren kennen op de werkvloer die misschien nog nooit een christen hebben ontmoet, dat lijkt me bijzonder!

Hoi! Mijn naam is Jasmijn, ik ben 20 jaar, en ik heb net mijn bachelordiploma Food Technology gehaald. Het lijkt me heel vet om de kennis die ik heb opgebouwd in te kunnen zetten voor de mensen om me heen. Daarom ga ik mezelf onderdompelen in een compleet andere cultuur, om daar mijn vak uit te oefenen en tegelijkertijd mensen te leren kennen op de werkvloer die misschien nog nooit een christen hebben ontmoet.

fleur-gezicht

Help mee. Deel het verhaal van Jasmijn via social media

Doneer nu

Jouw hulp is hard nodig

Wat is er nodig?

€5.835 van €8.780 opgehaald

Dankzij jouw donatie kunnen we:

  • Mensen in de Arabische wereld bereiken met het evangelie

  • Jasmijn uitzenden en ondersteunen in het Midden-Oosten

  • Voorbereidende trainingen en persoonlijke begeleiding bieden

  • Voorzien in onkosten zoals huisvesting en taalcursus

Doneren

Geloof werkt. Help jij ons het geloof in de praktijk te brengen? Jouw bijdrage maakt verschil.

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €50,00 Maandelijks

Jasmijn over Midden-Oosten

Het Midden Oosten heeft iets mysterieus wat me erg interesseert, misschien juist omdat het vaak zo slecht in het nieuws komt. Ik zou graag de positieve aspecten van die regio willen ontdekken, zoals onder andere het lekkere eten en de gastvrijheid. Daarnaast heeft het land waar ik ga werken een rijke geschiedenis waar ik veel van hoop te zien en te leren!

Jasmijn over geloof en werk

Ik hoop een band te kunnen opbouwen met de mensen die ik ga ontmoeten op het werk, zodat ik een beetje deel mag nemen aan hun leven. Het lijkt me heel mooi om in die positie van elkaar te leren wat de verschillen en overeenkomsten zijn tussen de culturen en religie. Het zou geweldig zijn als ze dan een stukje van Jezus in mij mogen zien, en daar misschien geraakt door mogen worden!

Jasmijn over Interserve

Interserve helpt me met de voorbereiding op zo'n grote cultuurshock, door middel van Equipped2Go trainingsdagen waarin ik alvast aan het denken wordt gezet over wat er allemaal op me af gaat komen. Daarnaast zijn ze heel betrokken bij mijn uitzending, er is veel persoonlijk contact en ze bidden en denken met me mee! Het is een heel warm team waar je direct serieus wordt genomen, ongeacht je leeftijd, ervaring of achtergrond.

Interserve beeldmerk zwart

Wat is de rol van Interserve?

Interserve begeleidt je tijdens het hele proces. Vanaf het moment dat je je aan het oriënteren bent, tijdens je voorbereiding, je daadwerkelijke plaatsing tot en met je thuiskomst. We staan naast je, net zoals jij uiteindelijk naast de lokale bevolking komt te staan. Levens veranderen uiteindelijk als mensen Jezus zien schitteren door anderen heen. En wij geloven dat er geen betere plek is om dit te laten zien dan op je werk, door jouw talenten!

  • Interserve biedt je de mogelijkheid tot ontwikkeling
  • We zoeken een praktische invulling voor je geloof in je werk
  • Jij mag putten uit onze jarenlange ervaring en kennis
  • Samen maken wij het verschil in Azië en de Arabische wereld

Introductie

Introductie Jasmijn

Hoi! Mijn naam is Jasmijn, ik ben 20 jaar, en ik heb net mijn bachelordiploma Food Technology gehaald. Het lijkt me heel vet om de

Lees verder →

Lees de verhalen van Jasmijn

Aan de slag met taal en cultuur

Het verbaast me hoe snel ik gewend raak aan m’n omgeving! Ik zit hier nu een maand en ik heb best al wel het gevoel

Lees verder →

Ik ben er !

Ondergedompeld in een compleet nieuwe omgeving en cultuur. Gelukkig ben ik bij aankomst goed opgevangen door mijn buddy, en ook mijn Australische huisgenoot leert me

Lees verder →

Aan de slag met taal en cultuur

Het verbaast me hoe snel ik gewend raak aan m’n omgeving! Ik zit hier nu een maand en ik heb best al wel het gevoel

Lees verder →

Ik ben er !

Ondergedompeld in een compleet nieuwe omgeving en cultuur. Gelukkig ben ik bij aankomst goed opgevangen door mijn buddy, en ook mijn Australische huisgenoot leert me

Lees verder →