Onze Partners en hun verhalen

Lisanne wil er zijn voor haar naasten

Kwetsbare groepen bereiken en versterken vanuit mijn geloof, dat is waar ik voor ga.

Mijn naam is Lisanne, ik ben 24 jaar en heb een passie voor cultuur en zending. De kennis en vaardigheden die ik tijdens mijn opleiding (Youth, Education & Society) heb opgedaan, evenals mijn passie voor muziek, wil ik inzetten voor kwetsbare groepen in de samenleving. Op die manier wil ik mijn geloof laten zien aan de mensen om mij heen.

Lisanne-uitgesneden-zwart-wit

Help mee. Deel het verhaal van Lisanne via social media

Doneer nu

Jouw hulp is hard nodig

Wat is er nodig?

€23.307 van €30.000 opgehaald

Dankzij jouw donatie kunnen we:

  • Taalstudie en toerusting van Lisanne verzorgen

  • Bijdragen aan ondersteuning van kwetsbare groepen

  • Mensen op praktische wijze Gods liefde laten zien

  • Bijdragen aan de kosten van deze uitzending

Doneren

Geloof werkt. Help jij ons het geloof in de praktijk te brengen? Jouw bijdrage maakt verschil.

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €15,00 Maandelijks

Lisanne over haar bestemming

Het land waar ik heen ga, ligt in West-Azië. De meeste mensen zijn hier moslim. Christenen worden getolereerd, maar de praktische uitvoering van het geloof wordt hen vaak nog heel moeilijk gemaakt. In het land worden heel veel vluchtelingen opgenomen, die veel eenzaamheid ervaren doordat zij alles hebben moeten achterlaten. Daarom ga ik werken bij een centrum dat deze eenzaamheid probeert tegen te gaan (bijv. door taalclubs of huisbezoeken).

Lisanne over geloof en werk

Geloof is iets wat doorschemert in alles wat ik doe, dus ook in mijn werk; of dit nu in Nederland is of ergens anders op de wereld. Hierin word ik gedreven door Gods liefde, iets wat ik wil doorgeven aan de mensen om mij heen. Daarbij geloof ik dat het mijn taak is om er te zijn voor mijn naasten, juist ook voor de naasten die het minder goed hebben dan ik. Waar ik straks ook terecht zal komen, ik wil dit blijven doen in mijn werk.

Lisanne over Interserve

De samenwerking met Interserve ervaar ik tot nu toe als erg grondig en waardevol. Ze houden echt rekening met alles, ook de dingen waar ik niet eens aan gedacht zou hebben. Ze weten mij en mijn achterban goed voor te bereiden op wat er komen gaat, iets waar ik enorm dankbaar voor ben!

Interserve beeldmerk zwart

Wat is de rol van Interserve?

Interserve begeleidt je tijdens het hele proces. Vanaf het moment dat je je aan het oriënteren bent, tijdens je voorbereiding, je daadwerkelijke plaatsing tot en met je thuiskomst. We staan naast je, net zoals jij uiteindelijk naast de lokale bevolking komt te staan. Levens veranderen uiteindelijk als mensen Jezus zien schitteren door anderen heen. En wij geloven dat er geen betere plek is om dit te laten zien dan op je werk, door jouw talenten!

  • Interserve biedt je de mogelijkheid tot ontwikkeling
  • We zoeken een praktische invulling voor je geloof in je werk
  • Jij mag putten uit onze jarenlange ervaring en kennis
  • Samen maken wij het verschil in Azië en de Arabische wereld

Introductie

Lees de verhalen van Lisanne

Een dag uit het leven van Lisanne

Ik word wakker rond een uur of 07:00. Ik sta op en doe mijn standaard poets-en-omkleden-ochtendroutine. Vervolgens houd ik een korte tijd stille tijd en

Lees verder →

Een rustige zomer

Het is hartje zomer, rond de 30-35 graden, met hier en daar een piek naar rond de 40 graden, maar toch een lekker windje. Zo.

Lees verder →

Een dag uit het leven van Lisanne

Ik word wakker rond een uur of 07:00. Ik sta op en doe mijn standaard poets-en-omkleden-ochtendroutine. Vervolgens houd ik een korte tijd stille tijd en

Lees verder →

Een rustige zomer

Het is hartje zomer, rond de 30-35 graden, met hier en daar een piek naar rond de 40 graden, maar toch een lekker windje. Zo.

Lees verder →