Onze Partners en hun verhalen

Marjolijn* en Adam* runnen een kleuterschool en een cursuscentrum in Zuidoost-Azië

Wij zijn Adam en Marjolijn en geloven dat God ieder talent heeft gekregen. Ook als je in gebieden woont waar het leven soms uitzichtloos lijkt.

Twintig jaar geleden zijn we een kleuterschool gestart. Stap voor stap is daar meer uit ontstaan. Van naschoolse activiteiten tot leiderschapskampen. Van tienerwerk tot coachingstrajecten. Van trainingen voor ouders tot hulp bij gezondheidszorg. Inmiddels werken we met een team van vijftien jonge leiders die vol passie zich inzetten voor deze mensen.

Daarnaast runnen we een cursuscentrum waar we kinderen Engels leren. En hebben we een ananasveld waar we met boeren samenwerken. Al met al ontmoeten we veel lokale mensen om Zijn liefde door te geven.

Geloof jij ook in de potentie van mensen? Dan waarderen we het enorm als je een gift wilt geven.

*Marjolijn en Adam heten in werkelijkheid anders. Vanwege veiligheidsredenen kunnen we niet hun echte namen vermelden.

De foto’s op deze pagina zijn ter illustratie.

square2

Help mee. Deel het verhaal van Marjolijn en Adam via social media

Doneer nu

Jouw hulp is hard nodig

Wat is er nodig?

Het formulier heeft geen Doelen ingesteld.

Dankzij jouw donatie kunnen we:

  • het onderwijs in het land van Marjolijn en Adam verbeteren

  • coachen en trainen in uiteenlopende belangrijke thema's

  • kinderen en tieners een waardevol netwerk bieden waarin ze kennis mogen maken met Jezus

  • aan lokale samenwerkingen met boeren bouwen

Doneren

Geloof werkt. Help jij ons het geloof in de praktijk te brengen? Jouw bijdrage maakt verschil.

Persoonlijke info

Mollie

Totaalbedrag: €15,00 Maandelijks

Marjolijn en Adam over Zuidoost-Azië

Adam is geboren in het land waar we nu wonen en werken. Hij voelt zich nauw betrokken bij zijn landgenoten omdat hij weet hoe moeilijk het is om met weinig te leven en iets op te bouwen. Marjolijn heeft in diverse landen gewerkt, en heeft hart voor lokale mensen die geloven in vernieuwing voor hun families en dorpen. Dit kwam nog dichterbij op het moment dat zij ook met Adam trouwde en daardoor nog meer integreerde in het land.

Marjolijn en Adam over geloof en werk

In ons gebied wonen vooral moslims, maar is ook best een groot aantal nominale gelovigen. Onze visie is deze groepen van jongs af aan samen te brengen. Waardoor je met elkaar in gesprek gaat over wie je bent, waarom je bestaat, wie je geschapen heeft en met welk doel.

Deze vragen verweven wij in de dagelijkse activiteiten op een kleuterschool, ouderavonden, jongerenkampen en stafvergaderingen. De liefde van Jezus drijft ons en we hopen zoveel mogelijk van betekenis te zijn door Jezus liefde in woord en in daad te laten zien.

Marjolijn en Adam over Interserve

Bij Interserve kunnen wij onszelf zijn en met onze eigen talenten aan de slag op een manier die bij ons past. Interserve laat ons ook onze eigen projecten zelf opzetten, beheren en financieren, waardoor we ook ruimte ervaren om te doen wat lokaal nodig is.

Interserve is voor ons een netwerk waar we veel steun uit ervaren. Vanuit Nederland, maar ook uit andere landen, kennen we veel mensen vanuit Interserve waar we mee verbonden zijn. Ze bidden mee, bieden praktische hulp, verbinden ons aan mensen. Ze helpen ook mee hoe we mensen kunnen betrekken om te geven en langs te komen.

Interserve beeldmerk zwart

Wat is de rol van Interserve?

Interserve begeleidt je tijdens het hele proces. Vanaf het moment dat je je aan het oriënteren bent, tijdens je voorbereiding, je daadwerkelijke plaatsing tot en met je thuiskomst. We staan naast je, net zoals jij uiteindelijk naast de lokale bevolking komt te staan. Levens veranderen uiteindelijk als mensen Jezus zien schitteren door anderen heen. En wij geloven dat er geen betere plek is om dit te laten zien dan op je werk, door jouw talenten!

  • Interserve biedt je de mogelijkheid tot ontwikkeling
  • We zoeken een praktische invulling voor je geloof in je werk
  • Jij mag putten uit onze jarenlange ervaring en kennis
  • Samen maken wij het verschil in Azië en de Arabische wereld

Introductie

Lees de verhalen van Marjolijn en Adam