Onze Partners en hun verhalen

Tommie* en Judy* werken in Zuidoost-Azië

Wij zijn Tommie en Judy en wij gaan ons inzetten in de gezondheidszorg in Zuidoost-Azië.

Dit gaat Judy doen
Met mijn opleiding als HBO-verpleegkundige en de ervaring die ik heb opgedaan in de Nederlandse gezondheidszorg ga ik lesgeven aan verpleegkundestudenten. Het lijkt mij geweldig om mijn kennis en ervaring te delen met deze studenten, die de toekomst zijn voor het land. De studenten zullen de lessen van het medische opleidingscentrum volgen naast hun studie aan de universiteit. Het doel van het opleidingscentrum is het stimuleren van de studenten zodat zij met compassie en enthousiasme hun vak leren en uitdragen.

Dit gaat Tommie doen
Met mijn ervaring als agogisch werker ga ik mij inzetten in een rehabilitatiecentrum om te werken met mensen met psychische problematiek. Er is een team werkzaam in de hoofdstad om deze mensen op te vangen en te ondersteunen om weer deel te kunnen nemen aan de samenleving. Ik ga deel uitmaken van dit team om hen en de hulpbehoevenden te ondersteunen.

Dat we ons voor een periode van minstens een jaar gaan inzetten in Zuidoost-Azië is een grote en spannende stap. Wij gaan dit avontuur aan samen met de organisatie Interserve en worden in een plaatselijk team geplaatst.

Lees verder in onze introductieblog.

*Tommie en Judy heten in werkelijkheid anders. Vanwege veiligheidsredenen kunnen we niet hun echte namen vermelden.

square2

Help mee. Deel het verhaal van Tommie en Judy via social media

Doneer nu

Jouw hulp is hard nodig

Wat is er nodig?

€28.049 van €40.000 opgehaald

Dankzij jouw donatie kunnen we:

  • Onze gaven te gebruiken in het buitenland

  • Bijdragen aan de kosten van de uitzending

  • Ons inzetten voor kwetsbare mensen

  • Mensen op een praktische wijze Gods liefde laten zien

Doneren

Geloof werkt. Help jij ons het geloof in de praktijk te brengen? Jouw bijdrage maakt verschil.

Persoonlijke info

Mollie

Totaalbedrag: €15,00 Maandelijks

Tommie en Judy over Zuidoost-Azië

De roots van Judy liggen in Zuidoost-Azië, waardoor het altijd een aantrekkingskracht heeft gehad. Hierdoor is de wens bij ons ontstaan om ons in Zuidoost-Azië in te zetten voor de hulpbehoevenden. In het land waar minder toegang is tot de gezondheidszorg kunnen wij onze gaven en talenten inzetten om bij te dragen aan de verbetering hiervan.

Tommie en Judy over geloof en werk

Wij willen door ons werk ons geloof en liefde laten zien. Door ons in te zetten en samen te werken met mensen in een andere cultuur kunnen wij van elkaar leren en het licht en de liefde van God doorgeven en verspreiden.

Tommie en Judy over Interserve

Met Interserve kunnen wij onze droom waarmaken. Dankzij de organisatie zijn wij bij deze mooie projecten geplaatst en wij worden hartelijk opgenomen in het team. De manier waarop Interserve zich inzet is zeer waardevol en wij voelen ons welkom en gesteund.

Interserve beeldmerk zwart

Wat is de rol van Interserve?

Interserve begeleidt je tijdens het hele proces. Vanaf het moment dat je je aan het oriënteren bent, tijdens je voorbereiding, je daadwerkelijke plaatsing tot en met je thuiskomst. We staan naast je, net zoals jij uiteindelijk naast de lokale bevolking komt te staan. Levens veranderen uiteindelijk als mensen Jezus zien schitteren door anderen heen. En wij geloven dat er geen betere plek is om dit te laten zien dan op je werk, door jouw talenten!

  • Interserve biedt je de mogelijkheid tot ontwikkeling
  • We zoeken een praktische invulling voor je geloof in je werk
  • Jij mag putten uit onze jarenlange ervaring en kennis
  • Samen maken wij het verschil in Azië en de Arabische wereld

Introductie

Introductie Tommie en Judy

Wij zijn Tommie en Judy en wij gaan ons inzetten in Zuidoost-Azië. Wij gaan werken in de gezondheidszorg. In dit eerste blog vertellen we je

Lees verder →

Lees de verhalen van Tommie en Judy

Newsletter #7

Lieve mensen, Er is wat tijd overheen gegaan voordat ik aan deze nieuwsbrief begon. De laatste nieuwsbrief stamtuit oktober, dus het wordt ook wel tijd.

Lees verder →

Newsletter #6

Wat vliegt de tijd toch. Ik besef dat onze laatste nieuwsbrief uit juni stamt, terwijl het nu al november is. Tijd voor een nieuwe!De maand

Lees verder →

Newsletter #7

Lieve mensen, Er is wat tijd overheen gegaan voordat ik aan deze nieuwsbrief begon. De laatste nieuwsbrief stamtuit oktober, dus het wordt ook wel tijd.

Lees verder →

Newsletter #6

Wat vliegt de tijd toch. Ik besef dat onze laatste nieuwsbrief uit juni stamt, terwijl het nu al november is. Tijd voor een nieuwe!De maand

Lees verder →