Wees er snel bij, reserveer nu je kaarten - er zijn er slechts 200 plaatsen beschikbaar!

De kickoff van een community waar geloof wérkt

Natuurlijk, geloven doen we niet alleen op zondag. Maar van de kerk naar je werk is nogal een stap. Wat betekent het om christen te zijn op je werk? Moet het onze missie zijn om collega's het Evangelie te vertellen? En hoe dan? Wat betekent 'werk' voor ons? Welke waarde heeft ons werk in het licht van Gods Koninkrijk?

Workaholy wil een community zijn waar we verhalen en inspiratie delen over waar geloof wérkt. Online én offline.

Op 26 november beginnen we. Met een motiverend kickoff-event bij AFAS in Leusden, het grootste en snelst groeiende softwarebedrijf van Nederland. Kom je ook?

Je bepaalt zelf de prijs van je ticket én je kunt direct doorrijden vanuit je werk, want voor eten wordt gezorgd: je krijgt een Walking Dinner aangeboden door AFAS.

Inspirerende sprekers over de soms ongemakkelijke praktijk van geloven op de werkvloer

Inclusief Walking Dinner, aangeboden door AFAS Software

Bepaal zelf de prijs van je ticket (donatie)

DATUM & TIJD

Dinsdagavond 26 November
Walking Dinner vanaf 17:30 uur
Programma van 18:30 - 21:00 uur

LOCATIE

Afas Software, Philipsstraat 9, Leusden

Sprekers

Timzingt workaholy

PRESENTATOR

Timzingt

Kleinkunstenaar en liedjescabaretier Timzingt heeft inmiddels meerdere cabaretshows op zijn naam staan en is daarnaast ook bekend van zijn wekelijkse column in Visie. Minder bekend is dat hij ook afgestuurd filosoof en fysicus is en lesgeeft op een middelbare school.

Dorina Nauta workaholy

SPREKER

Dorina Nauta

Dorina Nauta werkt als relatiemanager bij Tear en spreekt regelmatig in kerken over gerechtigheid, duurzaamheid en kerk-zijn. Dit jaar was ze de eerste Nederlandse vrouw op het hoofdpodium van Opwekking, waar ze sprak over recht doen op de plek waar je bent.

Bernard Paul Hakkenberg - Workaholy

SPREKER

Bernard-Paul Hakkenberg

Bernard-Paul Hakkenberg is commercieel directeur van AFAS. Hij vertelt graag hoe geloof werkt bij een van de beste en snelstgroeiende ICT-bedrijven van Nederland.

Bestel nu kaarten

Bepaal zelf je prijs en ontvang je kaarten direct in je mailbox.

EEN INITIATIEF VAN

Interserve Nederland logo wit

Geloof werkt. Het stempelt ons leven en bepaalt hoe we ons gedragen op de werkvloer, in huis of op straat. Daarom zenden wij enthousiaste vakmensen uit om in Azië en de Arabische wereld te werken en te laten zien hoe goed het is om met God te leven. We geloven dat een ontmoeting met Jezus Christus een blijvende verandering brengt.  Lees meer op Interserve.nl