Kom, volg mij

basiscursus voor nieuwe gelovigen
met een moslimachtergrond

Kom, volg mij (internationaal: Come Follow Me) is een basiscursus voor nieuwe gelovigen met een moslimachtergrond. De cursus helpt om hun identiteit te vinden in Christus en te groeien in geloof, zonder daarbij het contact met hun familie te verliezen.

Het cursusmateriaal wordt al jaren gebruikt in diverse landen en is nu ook in een Nederlandse vertaling beschikbaar. De cursus is opgebouwd rondom de eerste brief van Petrus en bestaat uit een combinatie van zelfstudie, gesprekken met een mentor (individueel of in een groep) en praktische opdrachten.

 

Training vooraf

Om de cursisten op de beste manier van dienst te zijn, is een voorafgaande training voor degenen die de cursus geven erg belangrijk.  We komen graag bij je langs om je te trainen in hoe je het lesmateriaal optimaal kunt gebruiken. Neem voor meer informatie hierover contact op met Adriënne: adriënne.strengholt@interserve.nl.

 

Lesmateriaal bestellen

Via onderstaand formulier kunt u werkboeken en begeleidersgidsen van de cursus bestellen. De werkboeken zijn €7,50 per stuk en een begeleidersgids kost €12,50 (excl. verzendkosten). U ontvangt een factuur per mail.

Come Follow Me cover
Come Follow Me - werkboeken bestellen