Over ons

Geloof werkt. Het stempelt ons leven en bepaalt hoe we ons gedragen op de werkvloer, in huis of op straat. Daarom zenden we enthousiaste vakmensen uit om in Azië en de Arabische wereld te werken en te laten zien hoe goed het is om met God te leven. We geloven dat een ontmoeting met Jezus Christus een blijvende verandering brengt.

Impact en verantwoording

Veel meer details over de impact van ons werk kun je lezen in onze jaarverslagen en beleidsplannen. Je vindt hier ook interessante informatie over onze activiteiten en over de recente ontwikkelingen in de landen waar we werken. Interserve is een CBF Erkend Goed Doel.

over interserve jaarverslag
over interserve jaarverslag
interserve-uitzending-long-track

Ontmoet het team

Het is belangrijk dat jij veilig, goed voorbereid en gesteund door een stevige achterban op reis gaat. Daar helpen wij je bij. Achter de schermen werken we hard om jou te ondersteunen bij deze belangrijke stap in je leven.

Vacatures

Op dit moment hebben we één vacature voor het kantoor van Interserve Nederland openstaan.

interserve-bedrijven
over interserve downloads

Spread the word!

Wil je ons steunen of misschien uitgezonden worden? In onze informatiebrochures kun alles wat je wilt weten, rustig nalezen.

Geschiedenis

Lady McKenzie en Mary Kinnaird liepen in 1852 rond in Calcutta. Ze zagen hoe slecht Indiase vrouwen werden behandeld. Ze leefden geïsoleerd in vrouwenverblijven, kregen geen onderwijs en hadden geen medische zorg. Dat raakte hen diep. Ze riepen kerken in het westen op om in actie te komen. Met succes. Want korte tijd later vertrokken de eerste zendingswerkers vanuit Engeland naar India. Dat was het begin van Interserve.

over interserve geschiedenis
over interserve geschiedenis

Meer weten?

Bezoek eens een event. Kijk in onze agenda wanneer we bij jou in de buurt iets organiseren.

14junDe hele dag19Individueel begeleide retraitesGemeenschap De Hooge Berkt

09augDe hele dag14Individueel begeleide retraitesGemeenschap De Hooge Berkt

Volg ons via de volgende kanalen