Kom bij het gezin

cursus voor kerken die een gastvrije plek willen zijn voor nieuwe gelovigen met een moslimachtergrond

“Dit boek is precies wat de kerk nodig heeft om betrokken te zijn bij het opmerkelijke werk dat God aan het doen is door mensen met een moslimachtergrond tot zich te roepen. Het zal ons toerusten om ons deel te doen als we hen helpen te groeien samen met ons als leden van zijn gezin.”

Vaughan Roberts, Rector of St Ebbe’s & Director of Proclamation Trust

"Wat een vreugde om te weten dat mensen tot Jezus komen. Wij moeten de tweede mijl gaan door hen lief te hebben, te bemoedigen en met hen samen te werken. Dit boek zal ons helpen om precies dat te doen."

George Verwer, oprichter van OM

"Dit boek roept twee wensen op: de wens dat Gods kinderen gemotiveerd zullen worden om van hun broeders en zusters te houden die hun familie zijn kwijtgeraakt en de wens dat dit boek jaren eerder zou zijn uitgegeven."

Greg Livingstone, oprichter van Frontiers

Kom bij het gezin_voorkant

Dit cursusboek is speciaal gericht op kerken en behandelt zes cursussessies. Het doel is dat kerken met Kom bij het gezin toegerust worden om een gastvrije plek te zijn voor nieuwe gelovigen met een moslimachtergrond. De cursus gaat ook in op culturele verschillen.

Adriënne, coördinator van Team Nederland (de tak van Interserve die zich richt op migranten en vluchtelingen uit onze werkgebieden die nu in Nederland verblijven) vertelt: "De stap om christen te worden heeft voor ex-moslims en hun omgeving veel consequenties. De familiefunctie van de kerk is hierin extra belangrijk! Elk gemeentelid kan de cursus volgen. We gaan ervan uit dat de deelnemers nieuwe mensen in hun midden willen verwelkomen, maar nog wat handvatten kunnen gebruiken om dit op de juiste manier aan te pakken."

adrienne 300x300

Meer informatie en bestellen

Het cursusboek Kom bij het gezin kunt u voor €19,95 per stuk (excl. verzendkosten) bestellen door het formulier hieronder in te vullen. Wilt u graag eerst nog meer informatie? Neem dan contact op met Adriënne via adriënne.strengholt@interserve.nl.

Cursus - Kom bij het gezin
Nieuwsbrief