Uitzending

Wij willen dat mensen in en uit Azië en de Arabische wereld Jezus gaan ontmoeten. Dat doen we door getuigend aan het werk te zijn.

We zetten onze talenten in om andere mensen te helpen en met Jezus in contact te brengen.

Interserve werkt in Azië en de Arabische wereld.

In dit gebied woont twee derde van de wereldbevolking. De meesten van hen zijn moslim, hindoe of boeddhist. Christenen hier hebben weinig of geen vrijheid om hun geloof met elkaar of met anderen te delen. Hier ga jij werken.

Je zult een uitzondering zijn, want er wonen niet veel christenen in dit gebied. Jij kunt laten zien dat je in Jezus gelooft. En dat Hij mensen en hun omgeving kan veranderen. Jezus’ liefde motiveert je. Je wilt zorgen voor mensen die arm of ziek zijn, niet geschoold zijn of buitengesloten worden. In woord en werk doe je dus wat je gelooft.

beeld_header_fleur

Dit is hoe wij werken

Wij zenden mensen uit en ondersteunen ze om hun geloof te laten werken

vimeo-video-thumbnail

On Track (4 tot 24 maanden)

Via On Track steek je direct de handen uit de mouwen. Je ondersteunt met je eigen vakkennis het werk dat al in het gastland is opgezet. Ook als je je wilt oriënteren op een lange termijn uitzending is dit dé manier: je wordt intensief begeleid door het plaatselijke Interserve-team. Ook veel praktische zaken, zoals huisvesting en taalstudie, worden tijdens je uitzending geregeld. Om goed voorbereid op weg te gaan volg je een interculturele training van vier dagen.

interserve uitzending on track
interserve uitzending long track

Long Track (vanaf 24 maanden)

Via Long Track bouw je duurzame relaties op met mensen in een andere cultuur. Je werkt met je collega’s samen. Je trekt met je buren op door met hen te eten, te praten en voor ze klaar te staan als ze iets nodig hebben. Zo laat je zien wat je gelooft. Wij zorgen er voor dat je goed voorbereid aan de slag kunt. Je volgt een uitgebreide training op het gebied van zending en ontwikkelingswerk. Maar je doet ook een stevige taal- en cultuurstudie.

Wil je ook graag uitgezonden worden?

Wat goed! Neem dan direct een kijkje bij onze vacatures. Wil je eerst meer weten, lees dan de stories van andere Interserve-Partners.

Ben je niet op zoek naar een nieuwe uitdaging,
maar wil je wel ons werk steunen?